Hledat

Žravé řezy

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Vynikající
5
Je to naprostá pecka

|Datum: 07:27 13.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 235 Sdílení: 138 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.3.2015 08:33 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 240 Sdílení: 199 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.12.2014 14:18 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 183 Sdílení: 201 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2014 12:33 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 192 Sdílení: 136 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2015 13:00 zde <<<

|Datum: 18:07 4.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 200 Sdílení: 208 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.8.2015 18:09 zde <<<

|Datum: 09:39 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 249 Sdílení: 198 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2015 10:13 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

moc dobré
5
ak v pátek jsem dělala jeden plech a v sobotu pro velký úspěch druhý... jedna z nejoblíbenějších pochoutek naší rodiny

|Datum: 21:00 17.3.2014

TOPlist