Hledat

Citronová dvoubarevná buchta

Potřebné přísady:
  • 3 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukr krystal
  • ½ hrnku oleje
  • 2 hrnky mléka
  • Šťáva z 1-2 citronů
  • kůra z 1 citronu
  • 1 prášek do pečiva
  • potravinářská barvička (na obarvení poloviny těsta)
Postup přípravy:
  1. Kdo má rád, může si přidat hrozinky, ovoce atd.
  2. Smícháme sypké ingredience, poté přidáme tekuté.Mícháme dokud nebudete mít hladké lité těsto.Půl těsta nalijeme do formy s pečícím papírem, druhou polovinu těsta obarvíme potravinářskou barvičkou.Dát péct do vyhřáté trouby na 170 st.Pečeme do zezlátnutí, hlídáme a zkoušíme špejlí.Já pekla v plynové asi 30min.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Piškotový dortík

Piškotový dortík

Obrázek Jahodový cheesecake by Romča

Jahodový cheesecake by Romča

Obrázek Jemná máslová bábovka

Jemná máslová bábovka

Obrázek Kovářova vynikající bábovka

Kovářova vynikající bábovka

Obrázek Dort s bavorským čokoládovým krémem

Dort s bavorským čokoládovým krémem

Obrázek Zmrlinová torta s višňami

Zmrlinová torta s višňami

Obrázek Banánový dort

Banánový dort

Obrázek Gaštanový krémeš

Gaštanový krémeš

Obrázek Babiččiny krémeše

Babiččiny krémeše

Obrázek Hrušková bábovka

Hrušková bábovka

Obrázek Vynikající Chotinské řezy

Vynikající Chotinské řezy

Obrázek Hruškový dort s tvarohem

Hruškový dort s tvarohem

TOPlist