Hledat

Čoládové muffiny s andskou soľou

Potřebné přísady:
  • 50g ryžová múka
  • 50g pohánková múka
  • 100g pomletých bezlepkových ovsených vločiek
  • 100g pomletých vlašských orechov
  • 1 kypriaci prášok bez fosfátov (kúpiš v dm drogerii)
  • 1PL guarová guma
  • 200g 80% horká čokoláda
  • 300ml kokosové mlieko
  • 100g čokolády nakrájanú na kúsky
  • 8PL hroznový cukor
  • Andská soľ na ozdobu
Postup přípravy:
  1. Zmiešame suché ingrediencie a pridáme čokoládu roztopenú nad parou spolu s kokosovým olejom. Primiešame kokosové mlieko. Vznikne hustejšia lepkavá masa.
  2. Trháme z nej a ukladáme do formičiek. Ozdobíme soľou a dáme piecť na 200 stupňov/ 25 minút.
  3. kokosový olej pridá jemnú chuť a zvláčni cesto
  4. soľ zvýrazní chuť
  5. čokoľvek čo je výrazne čokoládové nemusí byť veľmi sladké.Horká čokoláda uspokojuje chuť na sladké.
  6. Z tohto bude slasťou priasť každý člen rodiny
Veganské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Exotická bábovka

Exotická bábovka

Obrázek HurmiKaki puding

HurmiKaki puding

Obrázek Obedový šalátik

Obedový šalátik

Obrázek Hríbové risotto

Hríbové risotto

Obrázek Raňajky ,,štastného vegána,,

Raňajky ,,štastného vegána,,

Obrázek Jahodovo-banánový koktejl s kokosovým mlékem by Romča

Jahodovo-banánový koktejl s kokosovým mlékem by Romča

Obrázek Chia valentínske raňajky

Chia valentínske raňajky

Obrázek Banánovo-cícerové kari

Banánovo-cícerové kari

Obrázek Dobrožrožrútský drink

Dobrožrožrútský drink

Obrázek Zelená polievka

Zelená polievka

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

TOPlist