Hledat
Filters

Domácí lučina

Potřebné přísady:
  • 500 g kvalitního bílého jogurtu (já použila selský jogurt Hollandia)
  • 1 zakysaná smetana (200 g)
  • 1/2 - 1 lžička soli
Postup přípravy:
  1. V míse smícháme všechny suroviny dohromady a pořádně promícháme. Cedník si vyložíme bavlněnou utěrkou (plenou)a položíme ho do vysoké mísy. Směs přendáme do utěrky,utěrku zavážeme a přes noc při pokojové teplotě necháme vykapat syrovátku. Hotovou lučinu dáme vychladit do lednice.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu

Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu

44
Zobrazit detail Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu
Obrázek Domácí kokosový peeling - jak využít zbytky kokosu z kokosového mléka

Domácí kokosový peeling - jak využít zbytky kokosu z kokosového mléka

3.119
Zobrazit detail Domácí kokosový peeling - jak využít zbytky kokosu z kokosového mléka
Obrázek Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

Zobrazit detail Pomazánka z pečeného česneku
Obrázek Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

41
Zobrazit detail Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté
Obrázek Hnětánky z pohraničí s Bavorskem

Hnětánky z pohraničí s Bavorskem

Zobrazit detail Hnětánky z pohraničí s Bavorskem
Obrázek Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Zobrazit detail Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924
TOPlist