Hledat

Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Potřebné přísady:
  • brambory
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • sladká paprika
  • pažitka
  • zakysaná smetana
  • sladká šlehačka
Postup přípravy:
  1. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme. Přidáme zakysanou smetanu a šlehačku, hodně nadrobno pokrájené cibule, osolíme a podle chuti opepříme. Nakonec dochutíme sladkou paprikou a kdo má rád, přidá nadrobno pokrájenou pažitku.
  2. Podáváme jako přílohu viz foto.
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablečné lívance

Jablečné lívance

Obrázek Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Obrázek Domácí bramborové knedlíky bez vajec

Domácí bramborové knedlíky bez vajec

Obrázek Domácí bezová marmeláda by Romča

Domácí bezová marmeláda by Romča

Obrázek Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro

Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro

Obrázek Karamel

Karamel

Obrázek Extrakt ze skořicové kůry

Extrakt ze skořicové kůry

Obrázek Košíčky z banánov plantain

Košíčky z banánov plantain

Obrázek Dort půlitr - fotopostup

Dort půlitr - fotopostup

Obrázek Převod čerstvého droždí na suché

Převod čerstvého droždí na suché

Obrázek Humus s pečenou dýní

Humus s pečenou dýní

Obrázek Domácí křehké sušenky se špaldou a čokoládou

Domácí křehké sušenky se špaldou a čokoládou

TOPlist