Hledat

Horké ovoce

Z jablek a hrušek v odšťavňovači získaná šťáva, svařené spolu s kořením a cukrem, servírovaná horká na zahřátí.

Potřebné přísady:
  • asi 6 ks jablek
  • 4 ks hrušky
  • cukr dle chuti
  • celá skořice
  • hřebíček
  • badyán
Postup přípravy:
  1. V odšťavňovači si uděláme z ovoce šťávu. Čerstvou ovocnou šťávu přivedeme k varu, přidáme koření a cukr a jen chvíli povaříme. Horké nalijeme do sklenic či hrnku a ihned podáváme.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Obrázek Pšenično - špaldové líbance s vločkami by Romča

Pšenično - špaldové líbance s vločkami by Romča

Obrázek Zeleninový krém vege

Zeleninový krém vege

Obrázek Avokádová pomazánka

Avokádová pomazánka

Mrkvová polévka se zázvorem

Obrázek Petrželový krém

Petrželový krém

Obrázek Žampiónový krém by Romča

Žampiónový krém by Romča

Obrázek Hrachová pomazánka s rukolou

Hrachová pomazánka s rukolou

Obrázek Pomazánky z červené řepy

Pomazánky z červené řepy

Obrázek “Bananatella” – home made banánová nutella

“Bananatella” – home made banánová nutella

Obrázek Vegetataráček

Vegetataráček

Obrázek Vločkové lívance - bez mouky

Vločkové lívance - bez mouky

TOPlist