Hledat

Horké ovoce

Z jablek a hrušek v odšťavňovači získaná šťáva, svařené spolu s kořením a cukrem, servírovaná horká na zahřátí.

Potřebné přísady:
  • asi 6 ks jablek
  • 4 ks hrušky
  • cukr dle chuti
  • celá skořice
  • hřebíček
  • badyán
Postup přípravy:
  1. V odšťavňovači si uděláme z ovoce šťávu. Čerstvou ovocnou šťávu přivedeme k varu, přidáme koření a cukr a jen chvíli povaříme. Horké nalijeme do sklenic či hrnku a ihned podáváme.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

Obrázek Hummingbird cake

Hummingbird cake

Obrázek Zapečené brambory s kozím sýrem

Zapečené brambory s kozím sýrem

Obrázek Recept - Mrkvová s Kurkumou

Recept - Mrkvová s Kurkumou

Obrázek Recept - RAW sushi

Recept - RAW sushi

Obrázek Vegetarianská rajská  omáčka s kuličkami by Romča

Vegetarianská rajská omáčka s kuličkami by Romča

Obrázek Hríbovica

Hríbovica

Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

Obrázek Mrkvové bramboráčky s celerem

Mrkvové bramboráčky s celerem

Obrázek Špagety se sojovým granulátem

Špagety se sojovým granulátem

Obrázek Vegetariánské špagety s rajčatovou omáčkou by Romča

Vegetariánské špagety s rajčatovou omáčkou by Romča

Obrázek Falafel s jogurtovou omáčkou - vegetariánský karbanátek

Falafel s jogurtovou omáčkou - vegetariánský karbanátek

TOPlist