Hledat

Horké ovoce

Z jablek a hrušek v odšťavňovači získaná šťáva, svařené spolu s kořením a cukrem, servírovaná horká na zahřátí.

Potřebné přísady:
  • asi 6 ks jablek
  • 4 ks hrušky
  • cukr dle chuti
  • celá skořice
  • hřebíček
  • badyán
Postup přípravy:
  1. V odšťavňovači si uděláme z ovoce šťávu. Čerstvou ovocnou šťávu přivedeme k varu, přidáme koření a cukr a jen chvíli povaříme. Horké nalijeme do sklenic či hrnku a ihned podáváme.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Levandulové sušenky

Levandulové sušenky

Obrázek Recept - Raw krekry

Recept - Raw krekry

Obrázek Hummus

Hummus

Obrázek Fenykl s fazolemi a ztraceným vejcem

Fenykl s fazolemi a ztraceným vejcem

Obrázek Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Obrázek Ľahký  šalát s kuskusom

Ľahký šalát s kuskusom

Obrázek Těstovinový salát by Romča

Těstovinový salát by Romča

Obrázek Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Obrázek Směs alá De Li

Směs alá De Li

Obrázek Sýrové kapsy s tofu -rukola salát s řepou - basmati rýží podle Pedra

Sýrové kapsy s tofu -rukola salát s řepou - basmati rýží podle Pedra

Obrázek Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Obrázek Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

TOPlist