Hledat

Houstičky podle Haničky

Potřebné přísady:
  • 200g hl.mouky
  • 300g pol.mouky
  • 50g sádla
  • 250ml vlažné vody
  • 21g droždí
  • 10g cukru
  • 10g soli
Postup přípravy:
  1. Nechala jsem 1 hodinu kynout pod igelitem, navážila jsem si stejné kousky po 85g a udělala oválky, ty nechala kynout asi 10 minut a pak narazila tvořítkem od tescomy přímo na housky. Přikryla igelitem a nechala kynout asi 40minut na plechu. Postříkala jsem vodou a pekla v HV na 200 stupňů do zlata.
Pečivo
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Nadýchané bylinkové houstičky

Nadýchané bylinkové houstičky

Obrázek Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Obrázek Šlehačkové sladké rohlíky

Šlehačkové sladké rohlíky

Obrázek Luxusní slané minirohlíčky

Luxusní slané minirohlíčky

Obrázek Kváskový žitný chléb

Kváskový žitný chléb

Obrázek Kynutí motýlci

Kynutí motýlci

Obrázek Ptáčci z loupákového těsta

Ptáčci z loupákového těsta

Obrázek Chléb konzumní

Chléb konzumní

Obrázek Pečení chleba s fotopostupem

Pečení chleba s fotopostupem

Obrázek Domácí kváskové loupáky

Domácí kváskové loupáky

Obrázek Velikonoční beránek

Velikonoční beránek

Obrázek Chléb z droždí

Chléb z droždí

TOPlist