Hledat

Hráškový krém

Potřebné přísady:
  • pórek
  • hrášek
  • máslo
  • brambory
  • smetana
  • mléko
  • zeleninový vývar
  • sůl
  • pepř
  • bagetka k opečení v tousteru
Postup přípravy:
  1. Na másle zpěníme pórek, přidáme na kostičky nakrájené brambory a restujeme, přidáme hrášek a zalijeme trochou zeleninového vývaru. Povaříme, přidáme mléko a smetanu a rozmixujeme. Ochutíme solí, domácí vegetou a kdo chce přidá pepř. Podáváme s opečenou houstičkou nebo bagetkou.
Polévky
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Obrázek Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Obrázek Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Obrázek Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

Obrázek Bramboračka by Romča

Bramboračka by Romča

Obrázek Přesnídávková polévka

Přesnídávková polévka

Obrázek Květáková krémová polévka

Květáková krémová polévka

Obrázek Kapustičková zimní polévka by Romča

Kapustičková zimní polévka by Romča

Obrázek Kulajda bez kopru podle babičky

Kulajda bez kopru podle babičky

Obrázek Smetanová hříbková omáčka by Romča

Smetanová hříbková omáčka by Romča

Obrázek Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

Obrázek Recept - Dýňová polévka

Recept - Dýňová polévka

TOPlist