Hledat

Hráškový krém

Potřebné přísady:
  • pórek
  • hrášek
  • máslo
  • brambory
  • smetana
  • mléko
  • zeleninový vývar
  • sůl
  • pepř
  • bagetka k opečení v tousteru
Postup přípravy:
  1. Na másle zpěníme pórek, přidáme na kostičky nakrájené brambory a restujeme, přidáme hrášek a zalijeme trochou zeleninového vývaru. Povaříme, přidáme mléko a smetanu a rozmixujeme. Ochutíme solí, domácí vegetou a kdo chce přidá pepř. Podáváme s opečenou houstičkou nebo bagetkou.
Polévky
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

Obrázek Krém z Medvědího česneku by Romča

Krém z Medvědího česneku by Romča

Obrázek Polévka z medvědím česnekem

Polévka z medvědím česnekem

Obrázek Jahodová polévka

Jahodová polévka

Obrázek Zelňačka

Zelňačka

Obrázek Květáková krémová polévka

Květáková krémová polévka

Obrázek Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Obrázek Petrželový krém

Petrželový krém

Obrázek Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Obrázek Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Obrázek Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Obrázek Okurková polévka

Okurková polévka

TOPlist