Hledat

Hráškový krém

Potřebné přísady:
  • pórek
  • hrášek
  • máslo
  • brambory
  • smetana
  • mléko
  • zeleninový vývar
  • sůl
  • pepř
  • bagetka k opečení v tousteru
Postup přípravy:
  1. Na másle zpěníme pórek, přidáme na kostičky nakrájené brambory a restujeme, přidáme hrášek a zalijeme trochou zeleninového vývaru. Povaříme, přidáme mléko a smetanu a rozmixujeme. Ochutíme solí, domácí vegetou a kdo chce přidá pepř. Podáváme s opečenou houstičkou nebo bagetkou.
Polévky
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kulajda bez kopru podle babičky

Kulajda bez kopru podle babičky

Obrázek Buřtguláš

Buřtguláš

Obrázek Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

Obrázek Petrželový krém

Petrželový krém

Obrázek Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Obrázek Poctivý zeleninový vývar s drobením

Poctivý zeleninový vývar s drobením

Obrázek Lilková polévka s parmezánem a krutony

Lilková polévka s parmezánem a krutony

Obrázek Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Obrázek Krémová celerová polévka

Krémová celerová polévka

Obrázek Okurková polévka

Okurková polévka

Obrázek Jahodová polévka

Jahodová polévka

Obrázek Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

TOPlist