Hledat

Hráškový krém

Potřebné přísady:
  • pórek
  • hrášek
  • máslo
  • brambory
  • smetana
  • mléko
  • zeleninový vývar
  • sůl
  • pepř
  • bagetka k opečení v tousteru
Postup přípravy:
  1. Na másle zpěníme pórek, přidáme na kostičky nakrájené brambory a restujeme, přidáme hrášek a zalijeme trochou zeleninového vývaru. Povaříme, přidáme mléko a smetanu a rozmixujeme. Ochutíme solí, domácí vegetou a kdo chce přidá pepř. Podáváme s opečenou houstičkou nebo bagetkou.
Polévky
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zelňačka

Zelňačka

Obrázek Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Obrázek Okurková polévka

Okurková polévka

Obrázek Vánoční zelňačka - kyselačka

Vánoční zelňačka - kyselačka

Obrázek Boršč

Boršč

Obrázek Kuřecí kaldoun od Petra

Kuřecí kaldoun od Petra

Obrázek Buřtguláš

Buřtguláš

Obrázek Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Obrázek Krémová celerová polévka

Krémová celerová polévka

Obrázek Jahodová polévka

Jahodová polévka

Obrázek Čočková polévka

Čočková polévka

Obrázek Hřejivá indická polévka

Hřejivá indická polévka

TOPlist