Hledat

Hráškový krém

Potřebné přísady:
  • pórek
  • hrášek
  • máslo
  • brambory
  • smetana
  • mléko
  • zeleninový vývar
  • sůl
  • pepř
  • bagetka k opečení v tousteru
Postup přípravy:
  1. Na másle zpěníme pórek, přidáme na kostičky nakrájené brambory a restujeme, přidáme hrášek a zalijeme trochou zeleninového vývaru. Povaříme, přidáme mléko a smetanu a rozmixujeme. Ochutíme solí, domácí vegetou a kdo chce přidá pepř. Podáváme s opečenou houstičkou nebo bagetkou.
Polévky
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kulajda bez kopru podle babičky

Kulajda bez kopru podle babičky

Obrázek Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Obrázek Polévka z medvědím česnekem

Polévka z medvědím česnekem

Obrázek Boršč

Boršč

Obrázek Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Obrázek  Kapustová polévka

Kapustová polévka

Obrázek Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Obrázek Kapustičková zimní polévka by Romča

Kapustičková zimní polévka by Romča

Obrázek Čočková polévka

Čočková polévka

Obrázek Krém z Medvědího česneku by Romča

Krém z Medvědího česneku by Romča

Obrázek Kulajda

Kulajda

Obrázek Kuřecí kaldoun od Petra

Kuřecí kaldoun od Petra

TOPlist