Hledat

Hrušková bábovka

Potřebné přísady:
  • 100 g másla
  • 150 g moučkového cukru
  • 2 vejce
  • 200 g polohrubé mouky
  • půl prášku do pečiva
  • 1 lžička kakaa
  • 3 středně velké hrušky
  • 3 lžíce mléka
  • 50 g hořké čokolády
  • 50 g bílé čokolády
Postup přípravy:
  1. Změklé máslo s cukrem a žloutky utřeme do světlé pěny. Vmícháme najemno postrouhané oloupané hrušky, mléko a pak mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakaem a kousky čokolády. Nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy a pomalu upečeme.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Obrácený švédsky koláč

Obrácený švédsky koláč

Obrázek Ovocné řezy od Ivanky

Ovocné řezy od Ivanky

Obrázek Řezy Voronež

Řezy Voronež

Obrázek Čokoládové kostky

Čokoládové kostky

Obrázek Hruškový koláč s ořechovo-mandlovým korpusem

Hruškový koláč s ořechovo-mandlovým korpusem

Obrázek Ovocný chlebíček s borůvkami

Ovocný chlebíček s borůvkami

Obrázek Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Obrázek Vdolky

Vdolky

Obrázek Kompotová buchta z domácí pekárny

Kompotová buchta z domácí pekárny

Obrázek Čokoládový puding

Čokoládový puding

Obrázek Nepečené sušenkové řezy s nadýchaným krémem

Nepečené sušenkové řezy s nadýchaným krémem

Obrázek Citronové řezy z celého citronu

Citronové řezy z celého citronu

TOPlist