Hledat

Jahodový nepečený zákusok

Potřebné přísady:
  • 1,5 balení sušienky Petit Beature 150g z Lidlu
  • 200g maslo
  • 200g práškový cukr
  • 500g tvaroh jemný
  • 2 kusy jahodový kompot nebo jahody
  • 2 ks zlatý klas
  • 2 ks jahodová želatina
  • 1dl voda chladná
  • 1ks cukor vanilkový
Postup přípravy:
  1. Jahodový kompót zmixujeme,rozmiešame vo vode zlaté klasy,vlejeme a uvaríme puding.
  2. Maslo vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom,pridáme tvaroh a vychladený jahodový puding. Vymiešame mixérom do hladka,zmes je troška redšia.
  3. Jahodové želatíny - 2ks rozmiešame asi v 10lyžiciach vody, necháme napučať, nahrejeme-nevaríme. Keď trocha vychladne, vmiešame najskôr zo 2-3lyžice plnky a potom prilejeme k ostatnej. Opäť dôkladne vymiešame mixérom.
  4. Hlbší plech vystelieme papierom na pečenie, poukladáme sušienky,dáme vrstvu plnky,postup opakujeme. Sušienok boli štyri vrstvy,teda aj z vrchnou.
  5. Dáme do chladničky ztuhnúť, najlepšie cez noc. Dobrú chuť.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Clafoutis s jablky

Clafoutis s jablky

Obrázek Vynikající Chotinské řezy

Vynikající Chotinské řezy

Obrázek Hanácké koláčky

Hanácké koláčky

Obrázek Tvarohové řezy s kokosem

Tvarohové řezy s kokosem

Obrázek Dvoubarevná tvarohová buchta

Dvoubarevná tvarohová buchta

Obrázek Nepečená kokosová roláda

Nepečená kokosová roláda

Obrázek Jahody v čokoládě

Jahody v čokoládě

Obrázek Rychlý hrnkový koláč s tvarohem

Rychlý hrnkový koláč s tvarohem

Obrázek Kefírovka

Kefírovka

Obrázek Zázrak

Zázrak

Obrázek Cheesecake

Cheesecake

Obrázek Třené mandlové buchty  - recept z roku 1935

Třené mandlové buchty - recept z roku 1935

TOPlist