Přihlásit
píďák.cz
×
Hledejte na Píďák.cz
×
Sdílejte z Píďák.cz
Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro
Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Menu
Hledat
Sdílet
Zavřít
Vaření, pečení, recepty
zpět
Hlavní jídla
Polévky
Moučníky, dezerty, dorty
Pečivo
Ostatní
Vánoční cukroví
Vegetariánské a veganské
zpět
Vegetariánské
Veganské
Raw
Tipy kam s dětmi
zpět
Tipy - Akce, Slevy, Zdarma
zpět
Akce
Slevy
Zdarma
Dětské koutky, herny a hřiště
Výlety a zajímavá místa
zpět
Hrady, zámky a památky
Pikniková místa
Zábavné parky - areály
Muzea, skanzeny a výstavy
Planetária a hvězdárny
Tipy na výlety
Kam za zvířátky
zpět
Zoo a minizoo
Akvária a terária
Alternativní školky
Kurzy a kroužky
Sportovní aktivity
zpět
Dopravní hřiště
Motokáry a čtyřkolky
Lanová centra
Horostěny
Cvičení pro maminky
Venkovní fitparky
Adrenalinové aktivity
Minigolf
Ubytování
zpět
Kempy
Penziony a hotely
Chaty a chalupy
Kavárny a restaurace
Mateřská centra
Aquaparky a koupaliště
Nové
zpět
Nové tipy
Nové recepty
Přidat
Hledat
Sdílet
Pečivo
Kaiserky
Potřebné přísady:
250ml mléka
2 lžičky soli
1 lžička cukru
150 ml oleje
2 vejce
500g hladké mouky
1 kostka droždí
na potření vejce
na posyp semínka, kmín, mák, hrubou sůl
Postup přípravy:
Vypracujeme hladké měkké těsto, podle potřeby přidáme mouku. Necháme 1 hod kynout. Z těsta tvoříme bochánky, necháme 10 minut kynout, nařežeme, necháme ještě 15 minut kynout, potřeme vejcem, posypeme a pečeme 20 minut při 180C.
Z tohoto množství je 15 ks.
Pečivo
Autor receptu
Irena Vančova Cizlak
Zobrazit hodnocení (1)
5
1
Facebook komentáře
Mohlo by se Vám líbit
Domácí kváskové loupáky
Máslový toustový chléb by Romča
Domácí chlebík podle Anetky
Pečené buchty paní Miinky
Burgrové houstičky s přidáním Lievito Madre
Podmáslový chléb z domácí pekárny
Hořčicový chléb v domácí pekárně
Sladké bochánky
Focaccia
Houstičky by Romča
Citronové řezy
Toastový máslový chléb