Hledat

Kartofel kohn - Bavorsko

Sváteční bramborové placky s kyselým zelím. Je to dobrá večeře. Podávají se s kyselým zelím nebo zelným salátem.

Potřebné přísady:
  • 90 dkg - 1kg brambor vařených ve slupce
  • 1 pór nebo 2 mladé cibulky
  • 25 dkg kyselého zelí
  • 2 vejce
  • 10 dkg krupice
  • 15 dkg anglické slaniny
  • sůl,pepř, česnek ( podle chuti )
  • sádlo
Postup přípravy:
  1. Brambory nastrouháme,zelí posekáme, pór a slaninu drobně nakrájíme. Přidáme vejce,krupici,osolíme,opepříme a podle chuti dáme česnek. V ruce tvoříme placičky,které smažíme na sádle.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Králík na hořčici

Králík na hořčici

Obrázek Pizza těsto kváskové

Pizza těsto kváskové

Obrázek Nadýchané bramborové lívance

Nadýchané bramborové lívance

Obrázek Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

Obrázek Vepřové maso pečené ve smetaně

Vepřové maso pečené ve smetaně

Obrázek Bramborový guláš

Bramborový guláš

Obrázek Rychlá kuřecí ňamka

Rychlá kuřecí ňamka

Obrázek Řecké bifteki

Řecké bifteki

Obrázek Štěpánská hovězí pečeně

Štěpánská hovězí pečeně

Obrázek Zapečené kuřecí řízky

Zapečené kuřecí řízky

Obrázek Lasagne

Lasagne

Obrázek Buchtičky s krémem od Lucky

Buchtičky s krémem od Lucky

TOPlist