Hledat

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Potřebné přísady:
  • tibetská houba
  • sojové mléko
  • rybíz
Postup přípravy:
  1. Propláchlou houbu zalijeme sojovým mlékem a necháme cca 6 hodin. Po tomto časovém úseku nám vznikne hustý kefír. Můžeme přidat rybíz, ale samozřejmě nemusíme a nebo přidáme to co nám chutná.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Fazolové burgery by Romča  

Fazolové burgery by Romča  

Obrázek “Bananatella” – home made banánová nutella

“Bananatella” – home made banánová nutella

Obrázek Jarní vegetariánský kastrůlek

Jarní vegetariánský kastrůlek

Obrázek Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Obrázek Soja na žampionech

Soja na žampionech

Obrázek Vlašské vyloupané ořechy na prodej

Vlašské vyloupané ořechy na prodej

Obrázek Recept - Řepná pomazánka po Indicku

Recept - Řepná pomazánka po Indicku

Obrázek  Zázvorovo - citrónové  bonbóny s hřebíčkem  proti kašli

Zázvorovo - citrónové bonbóny s hřebíčkem proti kašli

Obrázek Čočkový salát s uzeným tempehem

Čočkový salát s uzeným tempehem

Obrázek Řízečky z kedluben

Řízečky z kedluben

Obrázek Zeleninová majda na špagety

Zeleninová majda na špagety

Obrázek Houbový guláš z ryzce

Houbový guláš z ryzce

TOPlist