Hledat

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Potřebné přísady:
  • tibetská houba
  • sojové mléko
  • rybíz
Postup přípravy:
  1. Propláchlou houbu zalijeme sojovým mlékem a necháme cca 6 hodin. Po tomto časovém úseku nám vznikne hustý kefír. Můžeme přidat rybíz, ale samozřejmě nemusíme a nebo přidáme to co nám chutná.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zeleninový krém vege

Zeleninový krém vege

Obrázek Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Obrázek Čočkový salát s uzeným tempehem

Čočkový salát s uzeným tempehem

Obrázek Gluten free hrachoburgry

Gluten free hrachoburgry

Obrázek Hríbovica

Hríbovica

Obrázek Roztrhaný závin

Roztrhaný závin

Obrázek Recept - Raw krekry

Recept - Raw krekry

Obrázek Buchtičky se šodó by Romča

Buchtičky se šodó by Romča

Obrázek Pizza alá Vegetouš Matouš

Pizza alá Vegetouš Matouš

Obrázek Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Obrázek Avokádová pomazánka

Avokádová pomazánka

Obrázek Průjem z berušek - Smothie - by Romča

Průjem z berušek - Smothie - by Romča

TOPlist