Hledat

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Potřebné přísady:
  • tibetská houba
  • sojové mléko
  • rybíz
Postup přípravy:
  1. Propláchlou houbu zalijeme sojovým mlékem a necháme cca 6 hodin. Po tomto časovém úseku nám vznikne hustý kefír. Můžeme přidat rybíz, ale samozřejmě nemusíme a nebo přidáme to co nám chutná.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vegetariánské špagety s rajčatovou omáčkou by Romča

Vegetariánské špagety s rajčatovou omáčkou by Romča

Obrázek Pomazánky z červené řepy

Pomazánky z červené řepy

Obrázek Bezva polévka na neděli

Bezva polévka na neděli

Obrázek Domácí medvídci

Domácí medvídci

Obrázek Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Obrázek Vločkové lívance - bez mouky

Vločkové lívance - bez mouky

Obrázek Pizza alá Vegetouš Matouš

Pizza alá Vegetouš Matouš

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Obrázek 10 receptů na  Smothies - ovocné šťávy jsou vynikající pro vaše tělo

10 receptů na Smothies - ovocné šťávy jsou vynikající pro vaše tělo

Obrázek Zapečené papriky s tofu a jáhlami

Zapečené papriky s tofu a jáhlami

Obrázek Domácí vafle by Romča

Domácí vafle by Romča

Obrázek Fazolky s uzeným tofu

Fazolky s uzeným tofu

TOPlist