Hledat

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Potřebné přísady:
  • tibetská houba
  • sojové mléko
  • rybíz
Postup přípravy:
  1. Propláchlou houbu zalijeme sojovým mlékem a necháme cca 6 hodin. Po tomto časovém úseku nám vznikne hustý kefír. Můžeme přidat rybíz, ale samozřejmě nemusíme a nebo přidáme to co nám chutná.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Bezva polévka na neděli

Bezva polévka na neděli

Obrázek Levandulové sušenky

Levandulové sušenky

Obrázek Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

Obrázek Recept - Tofu ala "Míchaná vajíčka"

Recept - Tofu ala "Míchaná vajíčka"

Obrázek Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Obrázek Hnedý gaštanový chlebík

Hnedý gaštanový chlebík

Obrázek Gluten free hrachoburgry

Gluten free hrachoburgry

Obrázek Koláč Bikaina by Romča

Koláč Bikaina by Romča

Obrázek Brokolicový krém by Romča

Brokolicový krém by Romča

Obrázek Jogurtový dresing - jako z obchodu!

Jogurtový dresing - jako z obchodu!

Obrázek Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

Obrázek “Bananatella” – home made banánová nutella

“Bananatella” – home made banánová nutella

TOPlist