Hledat

Malinové kostky s pudinkem a želé

Potřebné přísady:

KORPUS:

  • 3 vejce
  • 150 g cukru krupice
  • 100 ml oleje
  • 100 ml mléka
  • 250 g polohrubé mouky
  • ½ prášku do pečiva
  • 2 PL kakaa

PUDINK:

  • 500 ml mléka
  • 2 PL cukru krupice
  • 1 vanilkový pudinkový prášek

DÁLE:

  • marmeláda
  • čerstvé maliny
  • 1 červené dortové želé
  • 2 PL cukru
  • 250 ml vody
Postup přípravy:
  1. Celá vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáváme olej, mléko a prosátou mouku s práškem a kakaem. Těsto nalijeme na menší plech (24 x 30 cm) s pečícím papírem a v troubě předehřáté na 180°C upečeme (asi 20 minut). Vychladlý korpus potřeme marmeládou a přiložíme ráfek.
  2. Uvaříme pudink, ihned horký ho nalijeme na korpus. Poklademe malinami a necháme vychladnout.
  3. Uvaříme dortové želé podle návodu na sáčku a zalijeme maliny. Po ztuhnutí odstraníme ráfek a krájíme čtverce podle naskládaného ovoce.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Ořechový dort pro dvojčátka

Ořechový dort pro dvojčátka

Obrázek Jogurtová buchta - rychlovka

Jogurtová buchta - rychlovka

Obrázek Banánová roládka

Banánová roládka

Obrázek Tvarohové řezy s drobenkou a ovocem

Tvarohové řezy s drobenkou a ovocem

Obrázek Tvarohové pokušení

Tvarohové pokušení

Obrázek Zamotané koláčky

Zamotané koláčky

Obrázek Zákusok s nevareným krémom

Zákusok s nevareným krémom

Obrázek Roláda z listového těsta

Roláda z listového těsta

Obrázek Nanukové řezy

Nanukové řezy

Obrázek Maďarský tradiční  mléčný bochník se sušeným ovocem

Maďarský tradiční mléčný bochník se sušeným ovocem

Obrázek Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Obrázek Homerovo kolo

Homerovo kolo

TOPlist