Hledat

Povidla pečená v troubě

Potřebné přísady:
  • 3-4 kg švestek
  • hřebíček
  • badyán
  • cukr
  • skořice celá
  • kyselina citronová
  • med
  • rum
Postup přípravy:
  1. Švestky vypeckujeme, poskládáme na plech nebo do nějaké pečící formy, posypeme cukrem, přidáme badyán, skořici, hřebíček a dáme zhruba na hodinu péct - teplota cca 180 stupňů.
  2. Po upečení vyndáme koření ze švestek a vše vymixujeme, nemusí být úplně dohladka, mohou zůstat kousky.
  3. Do směsi vmícháme med a přidáme trochu rumu. takto připravené plníme do předem připravených sterilovaných, čistých skleniček, zavíčkujeme a otočíme dnem nahoru.
  4. Skladujeme v temnu a chladu, po otevření v lednici. Dobrou chuť
Ostatní

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Malinový sirup

Malinový sirup

Obrázek Polévka z medvědího česneku

Polévka z medvědího česneku

Obrázek Plněná vejce

Plněná vejce

Obrázek Dekorace transferem by Romča

Dekorace transferem by Romča

Obrázek Sušenky pro pejsky - domácí

Sušenky pro pejsky - domácí

Obrázek Jak vypadá skrytá reklama na Ayahuascu ?

Jak vypadá skrytá reklama na Ayahuascu ?

Obrázek Recept - Vaječný koňak jak má být

Recept - Vaječný koňak jak má být

Obrázek Domácí majonéza - tatarská omáčka bez vajec

Domácí majonéza - tatarská omáčka bez vajec

Obrázek Pétin cuketový nákyp

Pétin cuketový nákyp

Obrázek Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

Obrázek Lilková pomazánka

Lilková pomazánka

Obrázek Dort půlitr - fotopostup

Dort půlitr - fotopostup

TOPlist