Hledat

Propadlá buchta

Potřebné přísady:
  • 3 vejce
  • 2 hrnky (250 ml) polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 1 hrnek vlažné vody
  • 1/2 hrnku oleje
  • 3 lžíce kakaa (i víc)
  • 1 prášek do pečiva

Na náplň:

  • 2 tvarohy (BOHATE STAČÍ JEDEN.)
  • 2 žloutky
  • 1 vanilínový cukr
  • 1/2 sáčku vanilkového pudinku
  • cukr dle chuti
  • trochu mléka
Postup přípravy:
  1. Nejdříve smícháme suché přísady na těsto, přidáme vejce, vodu a olej. Hotové těsto vlijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech.
  2. Vše na náplň také smícháme (lze ředit mlékem) a lžící tvarujeme na těsto. Pečeme na 150°C asi 30 minut.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Chinois - francouzský máslový koláč

Chinois - francouzský máslový koláč

Obrázek Svatomartinské rohlíčky

Svatomartinské rohlíčky

Obrázek Recept - Margotkové muffiny

Recept - Margotkové muffiny

Obrázek Ořechové řezy

Ořechové řezy

Obrázek Borůvkové piškotové řezy

Borůvkové piškotové řezy

Obrázek Kynutý makový věnec s brusinkami a mandlemi podle paní Jany

Kynutý makový věnec s brusinkami a mandlemi podle paní Jany

Obrázek Čokoládový puding

Čokoládový puding

Obrázek Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Obrázek Žloutkové věnečky

Žloutkové věnečky

Obrázek Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Obrázek Jablko- pudinkový koláč z listového těsta

Jablko- pudinkový koláč z listového těsta

Obrázek Finské  skořicové šneky - kynuté

Finské skořicové šneky - kynuté

TOPlist