Hledat

Rychlá buchta s ovocem a bez tuku

Potřebné přísady:
  • 240g polohrubá mouka
  • prášek do pečiva
  • 4ks vejce
  • 240g cukru
  • 10 polévkových lžic teplé vody
  • sezónní ovoce
Postup přípravy:
  1. Připravíme si mísu a do ní dáme všechny suroviny mimo ovoce, to si omyjeme pokrájíme eventuálně na menší kousky podle potřeby. Suroviny v míse zpracujeme tak aby nám vznikla hladká hmota bez hrudek. Používám elektrický šlehač, ale vůbec to není nutné. Plech vymažeme a vysypeme nebo můžeme použít pečící papír nebo podložku a těsto na ni nalijeme. Posypeme ovocem a dáme péct do vyhřáté trouby na 160- 180 stupňů a pečeme do zlatova. Zda je buchta hotová poznáme tak, že do ní píchneme špejlí. Pokud je špejle suchá buchta je hotová. Pokud ne necháme ještě péct.
  2. Dobrou chuť
Moučníky, dezerty, dorty

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Linecké koláčky s tvarohem

Linecké koláčky s tvarohem

Obrázek Dvoubarevné rohlíčky se spirálou

Dvoubarevné rohlíčky se spirálou

Obrázek Kysnutý koláč s tvarohom a ovocím

Kysnutý koláč s tvarohom a ovocím

Obrázek Domácí frgály

Domácí frgály

Obrázek Recept - Jogurtové řezy s malinami

Recept - Jogurtové řezy s malinami

Obrázek Oči Sandokana

Oči Sandokana

Obrázek Višňové řezy z pudinkového těsta - fantastická záležitost

Višňové řezy z pudinkového těsta - fantastická záležitost

Obrázek Recept - Perník z cukety

Recept - Perník z cukety

Obrázek Jablečné šátečky z jogurtového těsta

Jablečné šátečky z jogurtového těsta

Obrázek Ovocný koláč s tvarohem a ovocem

Ovocný koláč s tvarohem a ovocem

Obrázek Žitný perník na plech

Žitný perník na plech

Obrázek Pařížská roláda

Pařížská roláda

TOPlist