Hledat

Rychlá buchta s ovocem a bez tuku

Potřebné přísady:
  • 240g polohrubá mouka
  • prášek do pečiva
  • 4ks vejce
  • 240g cukru
  • 10 polévkových lžic teplé vody
  • sezónní ovoce
Postup přípravy:
  1. Připravíme si mísu a do ní dáme všechny suroviny mimo ovoce, to si omyjeme pokrájíme eventuálně na menší kousky podle potřeby. Suroviny v míse zpracujeme tak aby nám vznikla hladká hmota bez hrudek. Používám elektrický šlehač, ale vůbec to není nutné. Plech vymažeme a vysypeme nebo můžeme použít pečící papír nebo podložku a těsto na ni nalijeme. Posypeme ovocem a dáme péct do vyhřáté trouby na 160- 180 stupňů a pečeme do zlatova. Zda je buchta hotová poznáme tak, že do ní píchneme špejlí. Pokud je špejle suchá buchta je hotová. Pokud ne necháme ještě péct.
  2. Dobrou chuť
Moučníky, dezerty, dorty

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Bábovka Tatranka

Bábovka Tatranka

Obrázek Řezy s tvarohem a čokoládou

Řezy s tvarohem a čokoládou

Obrázek Sušenky - Krásné ráno

Sušenky - Krásné ráno

Obrázek Zdravá špaldová buchta

Zdravá špaldová buchta

Obrázek Zákusek s drobným ovocem

Zákusek s drobným ovocem

Obrázek Jablkový koláč se šlehačkou a čokoládou

Jablkový koláč se šlehačkou a čokoládou

Obrázek Šlehačkové rohlíčky - fantastické

Šlehačkové rohlíčky - fantastické

Obrázek Drobenkový koláč

Drobenkový koláč

Obrázek Marlenka - fantastická

Marlenka - fantastická

Obrázek Třená dvoubarevná bábovka

Třená dvoubarevná bábovka

Obrázek Tradiční babiččin tvarohový mřížkový koláč

Tradiční babiččin tvarohový mřížkový koláč

Obrázek Bublanina - moc dobrá a jednoduchá

Bublanina - moc dobrá a jednoduchá

TOPlist