Hledat

Šlehačkové sušenky

Potřebné přísady:
  • 400g hladké mouky
  • 250g tuku Omega nebo Iva
  • 1/4 litru smetana na šlehání
Postup přípravy:
  1. Mouku smícháme se šlehačkou a nastrouhaným tukem. Těsto vypracujeme a necháme v chladu hodinu odpočinout. Rozválíme na válu a vykrajujeme požadované tvary. Upečeme, obalíme v cukru moučka, do kterého jsme přidali vanilku.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kokosové pusinky

Kokosové pusinky

Obrázek Pařížský krém (nejen) do cukroví

Pařížský krém (nejen) do cukroví

Obrázek Nepečené tiramisu kuličky - naprosto vynikající

Nepečené tiramisu kuličky - naprosto vynikající

Obrázek Košíčky podle Evičky

Košíčky podle Evičky

Obrázek Bílková poleva nejen  na perníčky

Bílková poleva nejen na perníčky

Obrázek Lucčiny perníčky ihned měkké - velikonoční, vánoční

Lucčiny perníčky ihned měkké - velikonoční, vánoční

Obrázek Čokoládové lanýže

Čokoládové lanýže

Obrázek Naše oblíbené perníčky

Naše oblíbené perníčky

Obrázek Pomerančové rybičky s ořechy by Romča

Pomerančové rybičky s ořechy by Romča

Obrázek Vánoční pečený čaj by Romča

Vánoční pečený čaj by Romča

Obrázek Linecké s tatrankou

Linecké s tatrankou

Obrázek Černé trubičky s pařížskou šlehačkou

Černé trubičky s pařížskou šlehačkou

TOPlist