Hledat

Šlehačkové sušenky

Potřebné přísady:
  • 400g hladké mouky
  • 250g tuku Omega nebo Iva
  • 1/4 litru smetana na šlehání
Postup přípravy:
  1. Mouku smícháme se šlehačkou a nastrouhaným tukem. Těsto vypracujeme a necháme v chladu hodinu odpočinout. Rozválíme na válu a vykrajujeme požadované tvary. Upečeme, obalíme v cukru moučka, do kterého jsme přidali vanilku.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Úlky - vosí hnízda - včelí úly

Úlky - vosí hnízda - včelí úly

Obrázek Kokosové kostky nepečené

Kokosové kostky nepečené

Obrázek Šlehačkové rohlíčky od Helenky

Šlehačkové rohlíčky od Helenky

Obrázek Vánoční perníčky

Vánoční perníčky

Obrázek Jogurtové cukroví

Jogurtové cukroví

Obrázek Mrkvánky

Mrkvánky

Obrázek Vinné hvězdičky

Vinné hvězdičky

Obrázek Perníčky - ihned a stále měkké

Perníčky - ihned a stále měkké

Obrázek Vánoční linecká srdíčka - opravdu skvělá

Vánoční linecká srdíčka - opravdu skvělá

Obrázek Kávová srdíčka

Kávová srdíčka

Obrázek Plněné medovníčky

Plněné medovníčky

Obrázek Pomerančové rybičky s ořechy by Romča

Pomerančové rybičky s ořechy by Romča

TOPlist