Hledat

Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

Potřebné přísady:
  • gnocchi koupené nebo -( brambory, vejce, sůl, hladká mouka )
  • čerstvý nebo mražený listový špenát
  • smetana
  • sůl
  • Quorn mince viz foto - ( zakoupíte v Icelandu) - můžete použít i jinou vámí zvolenou náhražku
  • cibule
  • olivový olej
  • česnek
  • kousek másla
  • domácí vegeta
  • mouka hladká na zahuštění
Postup přípravy:
  1. Na olivovém oleji osmažíme cibulku a přidáme náhražku masa. Orestujeme a přidáme čerstvý nebo mražený špenát. Osolíme a podlijeme trochou vývaru a necháme chvilku dusit. Kdo nemá vývar dá bujón. Zalijeme smetanou a dochutíme česnekem a vegetou. Nakonec zahustíme záklepkou - ( mouka rozmíchaná s mlékem) můžeme ale nemusíme přidat kousek másla a necháme rozpustit.
  2. Gnocchi uvaříme buď podle návadu na sáčku a nebo si je vytvoříme doma. Doma je uděláme tak, že si uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastruháme. Přidáme vejce a mouku a vytvoříme těsto jako na bramborový knedlík ne moc husté. Vyválíme válec o průměru asi 3 cm a krájíme noky, které po straně pro ozdobu můžeme ale nemusíme splácnout vidličkou.
Vegetariánské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Doritos s guacamole a rajcatovou salsou

Doritos s guacamole a rajcatovou salsou

Obrázek Gluten free hrachoburgry

Gluten free hrachoburgry

Obrázek Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

Obrázek Pšenično - špaldové líbance s vločkami by Romča

Pšenično - špaldové líbance s vločkami by Romča

Obrázek Hummus

Hummus

Obrázek Zapečené papriky s tofu a jáhlami

Zapečené papriky s tofu a jáhlami

Obrázek Směs alá De Li

Směs alá De Li

Obrázek Ovesný raw jogurt

Ovesný raw jogurt

Obrázek Vločkové lívance - bez mouky

Vločkové lívance - bez mouky

Obrázek Zapékaný karfiol

Zapékaný karfiol

Obrázek Chia pudink s čokoládou

Chia pudink s čokoládou

Obrázek "Sekaná" z údeného tofu

"Sekaná" z údeného tofu

TOPlist