Hledat

Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

Potřebné přísady:
  • gnocchi koupené nebo -( brambory, vejce, sůl, hladká mouka )
  • čerstvý nebo mražený listový špenát
  • smetana
  • sůl
  • Quorn mince viz foto - ( zakoupíte v Icelandu) - můžete použít i jinou vámí zvolenou náhražku
  • cibule
  • olivový olej
  • česnek
  • kousek másla
  • domácí vegeta
  • mouka hladká na zahuštění
Postup přípravy:
  1. Na olivovém oleji osmažíme cibulku a přidáme náhražku masa. Orestujeme a přidáme čerstvý nebo mražený špenát. Osolíme a podlijeme trochou vývaru a necháme chvilku dusit. Kdo nemá vývar dá bujón. Zalijeme smetanou a dochutíme česnekem a vegetou. Nakonec zahustíme záklepkou - ( mouka rozmíchaná s mlékem) můžeme ale nemusíme přidat kousek másla a necháme rozpustit.
  2. Gnocchi uvaříme buď podle návadu na sáčku a nebo si je vytvoříme doma. Doma je uděláme tak, že si uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastruháme. Přidáme vejce a mouku a vytvoříme těsto jako na bramborový knedlík ne moc husté. Vyválíme válec o průměru asi 3 cm a krájíme noky, které po straně pro ozdobu můžeme ale nemusíme splácnout vidličkou.
Vegetariánské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Omáčka co nemá jméno s mašličkama

Omáčka co nemá jméno s mašličkama

Obrázek Buchtičky se šodó by Romča

Buchtičky se šodó by Romča

Obrázek Vlašské vyloupané ořechy na prodej

Vlašské vyloupané ořechy na prodej

Obrázek Recept - RAW sushi

Recept - RAW sushi

Obrázek Čočka s vejcem na kyselo aneb stará dobrá klasika

Čočka s vejcem na kyselo aneb stará dobrá klasika

Obrázek Vegešpagety podle Pedra

Vegešpagety podle Pedra

Obrázek Petrželový krém

Petrželový krém

Obrázek Průjem z berušek - Smothie - by Romča

Průjem z berušek - Smothie - by Romča

Obrázek Hrachová pomazánka s rukolou

Hrachová pomazánka s rukolou

Obrázek Gluten free hrachoburgry

Gluten free hrachoburgry

Obrázek Roztrhaný závin

Roztrhaný závin

Obrázek Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Tip jak uchovat čerstvé bylinky

TOPlist