Hledat

Vepřová roláda

Potřebné přísady:
  • 3/4 kg vepřové plece
  • sůl
  • pepř
  • plnotučná horčice
  • anglická nebo váhalova slanina
  • eidam
  • šunka
  • kyselé okurky
  • cibule
  • olej
Postup přípravy:
  1. Z 3/4 kg vepřové plece uděláme plát. Rozklepeme, osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe plátky slaniny, eidamu, šunky. Doprostřed rozkrojené podélně kyselé okurky a cibuli. Zavineme, spíchneme jehlami. Do pekáče nalijeme olej a dáme nahrubo nakrájenou cibuli. Rozpálíme, roládu ze všech stran zprudka opečeme. Podlijeme vodou. Vložíme do trouby. Na 180 st. Pečeme dozlatova, během pečení podléváme. Po vyjmutí vyndáme jehly a rozkrájíme na kolečka. Podáváme s bramborovou kaší a kyselou okurkou
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Lokše by Romča

Lokše by Romča

Obrázek Lasagne

Lasagne

Obrázek Kartofel kohn - Bavorsko

Kartofel kohn - Bavorsko

Obrázek Ďábelské maso

Ďábelské maso

Obrázek Dýňové rizoto by Romča

Dýňové rizoto by Romča

Obrázek Francouzské brambory

Francouzské brambory

Obrázek Gyrosové řízečky

Gyrosové řízečky

Obrázek Tradiční vepřová pečeně

Tradiční vepřová pečeně

Obrázek Nádivka s kopřivami

Nádivka s kopřivami

Obrázek Recept - Obalená kuřecí křidélka a rýže

Recept - Obalená kuřecí křidélka a rýže

Obrázek Jogurtové lívance

Jogurtové lívance

Obrázek Tvarohové knedlíky - s jablky

Tvarohové knedlíky - s jablky

TOPlist