Hledat

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Potřebné přísady:
  • vepřové maso ( kotleta nebo kýta )

Bramborákové těsto

  • brambory
  • vejce
  • hladká mouka
  • česnek
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • olej na smažení
  • jako příloha bramborová kaše nebo zeleninový salát
Postup přípravy:
  1. Vepřové řízky naklepeme a trošku osolíme.
  2. Těstíčko - brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, vejce, prolisovaný nebo utřený česnek, majoránku, sůl a pepř a promícháme. Řízky máčíme v těstíčku ( na stranu, co se zrovna nepeče trošku těstíčka rozetřu, aby ho na masíčku bylo víc ) a osmažíme dozlatova. Jako přílohu dělám bramborovou kaši a nějaký zeleninový salát…
  3. Je to fakt veliká dobrůtka
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Mleté s bramborovým salátem

Mleté s bramborovým salátem

Obrázek Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Obrázek Vepřové vindaloo

Vepřové vindaloo

Obrázek Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem

Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem

Obrázek Zapečené jednohubky - rychlovka

Zapečené jednohubky - rychlovka

Obrázek Ďábelské maso

Ďábelské maso

Obrázek Kuřecí prsa na smetaně

Kuřecí prsa na smetaně

Obrázek Masové kuličky v rajské omáčce

Masové kuličky v rajské omáčce

Obrázek Mleté mix po švýcarsku

Mleté mix po švýcarsku

Obrázek Gyrosové řízečky

Gyrosové řízečky

Obrázek Noky s tvarohem

Noky s tvarohem

Obrázek Zapečené šunkové rolky

Zapečené šunkové rolky

TOPlist