Hledat
Filters

Zelňáky

Potřebné přísady:
  • 2 balíčky vymačkaného kyselého zelí
  • rozehřáté sádlo
  • trochu soli
  • špetka pepře a kmínu
  • hladká mouka
Postup přípravy:
  1. Vymačkané kyselé zelí smícháme trochou soli, pepře a kmínu a zasypeme hladkou moukou. Přidáme rozehřáté sádlo. Těsto musí být lepivé. Potom namočenýma rukama děláme placičky na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct dokud placky nejsou zlatavé.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

42
Zobrazit detail Hovězí guláš s houskovým knedlíkem
Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Zobrazit detail Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky
Obrázek Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zobrazit detail Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
Obrázek Plecko pečené na španělský způsob

Plecko pečené na španělský způsob

41
Zobrazit detail Plecko pečené na španělský způsob
Obrázek Smažené bramborové třepanky se zelím -  Podzuklín

Smažené bramborové třepanky se zelím - Podzuklín

Zobrazit detail Smažené bramborové třepanky se zelím - Podzuklín
TOPlist