Hledat

Zelňáky

Potřebné přísady:
  • 2 balíčky vymačkaného kyselého zelí
  • rozehřáté sádlo
  • trochu soli
  • špetka pepře a kmínu
  • hladká mouka
Postup přípravy:
  1. Vymačkané kyselé zelí smícháme trochou soli, pepře a kmínu a zasypeme hladkou moukou. Přidáme rozehřáté sádlo. Těsto musí být lepivé. Potom namočenýma rukama děláme placičky na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct dokud placky nejsou zlatavé.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kuře na paprice -  fofrovka

Kuře na paprice - fofrovka

Obrázek Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Obrázek Holandský řízek s bramborovou kaší

Holandský řízek s bramborovou kaší

Obrázek Tradiční vepřová pečeně

Tradiční vepřová pečeně

Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

Obrázek Quiche s brokolicí, slaninou a hráškem by Romča

Quiche s brokolicí, slaninou a hráškem by Romča

Obrázek Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem

Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem

Obrázek Rychlá kuřecí ňamka

Rychlá kuřecí ňamka

Obrázek Hovězí Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Obrázek Bramborový quiche s ricottou špenátem a vejci

Bramborový quiche s ricottou špenátem a vejci

Obrázek Blbouni - ovocné knedlíky by Romča

Blbouni - ovocné knedlíky by Romča

Obrázek Králík na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky

Králík na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky

TOPlist