Hledat

Zelňáky

Potřebné přísady:
  • 2 balíčky vymačkaného kyselého zelí
  • rozehřáté sádlo
  • trochu soli
  • špetka pepře a kmínu
  • hladká mouka
Postup přípravy:
  1. Vymačkané kyselé zelí smícháme trochou soli, pepře a kmínu a zasypeme hladkou moukou. Přidáme rozehřáté sádlo. Těsto musí být lepivé. Potom namočenýma rukama děláme placičky na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct dokud placky nejsou zlatavé.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Boloňské ragú s těstovinami

Boloňské ragú s těstovinami

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Obrázek Boloňské lasagne

Boloňské lasagne

Obrázek Ďábelské maso

Ďábelské maso

Obrázek Petrželové knedlíky

Petrželové knedlíky

Obrázek Haše

Haše

Obrázek Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Obrázek Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Obrázek Quiche s brokolicí, slaninou a hráškem by Romča

Quiche s brokolicí, slaninou a hráškem by Romča

Obrázek Kuřecí špenátová roláda s celerovými hranolky - dietní

Kuřecí špenátová roláda s celerovými hranolky - dietní

Obrázek Vysmažaný syr bez smaženia

Vysmažaný syr bez smaženia

Obrázek Plněné žampiony s hranolky

Plněné žampiony s hranolky

TOPlist