Hledat
Filtry
Zavřít
Zobrazit
Seřadit podle
Zobrazit na stránce

Zapečená růžičková kapusta

POTŘEBNÉ PŘÍSADY: Kapustičky 500 g očištěné růžičkové kapusty (v původním stavu je to asi 700 g) sůl pepř 20 g  másla Bešamel 30 g másla 1 menší cibule ...

Vepřové maso pečené ve smetaně

POTŘEBNÉ PŘÍSADY: Pro 4 osoby: 600 g libového vepřového masa (váleček, kotleta , kýta) 200-300 ml smetany ke šlehání (31% tuku) 1-2 lžičky mleté sladké papriky sůl, pepř POSTUP PŘÍPRAVY: Maso omyjeme, nakrájíma na plátky a zlehka naklepeme.

Řecké bifteki

POTŘEBNÉ PŘÍSADY: na 2 porce: 300 tučnějšího hovězí masa - mletého 60 g sýra feta 50 g červené cibule 2 lístky máty (já nedávám, nemám mátu ráda) 5 lístků  ...

Plněné papriky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY: 2 střední cibule 500 g mletého masa (hovězí a vepřové půl na půl) 1 vejce 8 paprik - tenkostenných 50 g másla 50 g hladké mouky (nebo ...

Babiččiny španělské ptáčky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY: Na 4 porce potřebujeme : hovězí roštěná kýta 4 velké plátky 
sůl
 pepř 
pikantní nebo plnotučná hořčice
 vejce 2 ks 
anglická slanina ...

Holandský řízek s bramborovou kaší

POTŘEBNÉ PŘÍSADY: libovější vepřový bůček 1 kg mléko 200 ml 
tvrdý sýr 300 g 
sůl podle chuti 
pepř podle chuti POSTUP PŘÍPRAVY: Z bůčku odstraníme kůži a najemno ho pomeleme.

Filé v alobalu

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:4ks filé60g másla2 lžičky plnotučné hořčice1ks men@í cibule1 lžička Kari koření1/2 @távy s citrónsůl, pepř (@petka)olejPOSTUP PŘÍPRAVY:Filé osolíme a opepříme.Máslo utřeme s hořčicí, ...