Search
Filters
Close
Write your own review
  • Bad
  • Excellent
Existing reviews
Parádní family centrum
Netradiční atrakce, výborná kuchyně, v týdnu spusty místa na blbnutí
From: Guest | Date: 1/13/2016 5:39 PM
Was this review helpful? Yes No (2/2)
Nejlepší herní centrum v ČR
Promyšlené atrakce, výborné jídlo, děti i rodiče nadšení :-)
From: Guest | Date: 2/3/2016 6:43 PM
Was this review helpful? Yes No (2/2)
cena vysoká
vadí nám cena větší o prázdninách než ostatní dny přemrštěná není to fér jen pro movité a VIP lidi cena občerstvení žádné levnější nápoje pro důchodce nebo maminky živitelky chápu chcete vydělat, ale k zamyšlení to je díky svobodovi
From: Guest | Date: 3/1/2016 7:00 PM
Was this review helpful? Yes No (4/0)
Bezva...
Dobrá konkurence,super atrakce pro malé i velké!!!
From: Guest | Date: 3/13/2016 8:06 AM
Was this review helpful? Yes No (0/3)
PODVOD
nikde na stránkách jsme nenasli že děti do 18ti let tam nesmí bez doprovodu a pak se tam vlečem hodinu a oni nam reknou ze tam nesmime ,tak to se nam opravdu nelibilo
From: Guest | Date: 3/19/2016 10:10 PM
Was this review helpful? Yes No (3/2)
Špatný
Nikde na stránkach nebylo, že děti do 18 let nesmí bez doprovodu dospělé osoby, dost me to rozčililo, bylo by fajn aby to na stránkach bylo, dekuji
From: Guest | Date: 3/19/2016 10:17 PM
Was this review helpful? Yes No (3/3)
Nejvychytanější rodinné centrum v ČR
Parádní...
From: Guest | Date: 4/6/2016 4:27 PM
Was this review helpful? Yes No (0/1)
skvělá zábava, originální atrakce
všechny atrakce kromě lodiček jsou i pro dospělé, takže se vydovádí i rodiče. O víkednu zajímavý program s animátory. Moc jsme si užili
From: Guest | Date: 4/8/2016 7:30 PM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
Usměvé rodinné centrum
Krásné nové prostředí s milou obsluhou a nepřeberným množstvím atrakcí. Navíc kvalitní a chutné jídlo. Co víc si s rodinkou přat... Jen tak dále!
From: Guest | Date: 4/17/2016 9:27 AM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
Narozeninový "Úlet" v Brunově parku
S naším klukem a jeho kamarády jsme si tady užili oslavu 7. narozenin i s programem a občerstvením. Kluci si to náramně užili a my dospělí jsme byli rádi, že se jim animátoři věnovali a my si mohli v klidu "poklábosit"... A navíc nemusíte uklízet ten nepořádek :-P
From: Guest | Date: 9/25/2016 3:19 PM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
Tenisový oddíl si to s Brunem užil
V rámci zpestření fyzické přípravy jsme s dětmi z klubu navštívili rodinný park BRUNO. Aktivit dostatek a děti se nám parádně vybláznily. Velký dík patří animátorům za připravený program a kuchařům za výborné sportovní obědové menu :-) Určitě jsme zde nebyli naposledy!
From: Guest | Date: 10/12/2016 12:03 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Bruno
Je to tady suprový!!!
From: Guest | Date: 10/14/2016 8:12 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Chaos
Dnes u Vás poprvé a také naposledy. Personál otrávený, ovzduší v budově nesnesitelné, nadměrný hluk. Neřízená chaotická zábava, zmatek.    
From: Guest | Date: 12/28/2017 7:59 PM
Was this review helpful? Yes No (1/2)
Krásně strávené odpoledne
BRuNO bylo skvělé, užili jsme si jak park (atrakce - lodičky, autíčka, tobogány...) tak i restaurace Hnízdo - výborné jídlo :) doporučujeme!!!
From: Guest | Date: 10/24/2018 10:30 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Za vše zaplať
Hodně atrakcí se musí uvnitř ještě platit. Cena jídla neuměrná. Opruzený a neochotný personál u vstupu (slečny, co nemají děti evidentně). Škoda slov. Čistota by se mohla také zlepšit (třeba na skákací fialové chobotnici asi dvoucentimetrový nános hustého prachu.
From: Guest | Date: 3/2/2019 11:03 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Velmi špatný personál
Atrakce skvělé, pro děti opravdu skvělý park, ale k chování personálu to je jiná písnička. Nikdy jsem se s takto neprofesionálním, otráveným a nepříjemným personálem nesetkala.
From: Guest | Date: 3/10/2019 2:45 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Nejlepší park v Brně
Opravdu nej park v Brně, vůbec o tom není pochyb.
From: Guest | Date: 5/22/2019 3:30 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Great
Best one
From: Guest | Date: 5/23/2019 12:19 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)