Search
Filters
Close

Reviews for Farmapark Soběhrdy

Write your own review
  • Bad
  • Excellent
Existing reviews
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 6
Sdílení: 5
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.2.2016 11:38 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 2/28/2016 11:33 PM
Was this review helpful? Yes No (0/1)
nespokojenost salmonela
Pokud se rozhodnete park navštívit, tak radši nafasujte řízky z domova, hlavně tam nic nejíst nepít nebo si odvezete několikatýdenní peripetii se salmonelou. Několik desítek dětí ze dvou školek, které se nakazily v týdenních lhůtách je toho důkazem.
From: Guest | Date: 6/6/2016 10:43 AM
Was this review helpful? Yes No (12/3)
zklamani
Pro nás byla návštěva velké zklamání.Za plné vstupné jsme nemohli téměř nikam.Většina herních prvků byla zakryta fólií nebo byla za páskou,kde byl zákaz vstupu.Občerstvení se skladalo z parku a opekanych burtu.Jinak vybehy i zviratka super,i když na ne koukáte z dalky.V budoucnu bude park určitě stát za návštěvu,teď ho bohužel strčí do kapsy kazda Zoo.
From: Guest | Date: 7/16/2016 7:45 AM
Was this review helpful? Yes No (10/3)
Super pro rodiny
Super
From: Guest | Date: 7/18/2017 11:43 AM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Pocity z návštěvy
Po přečtení některých recenzí jsme váhali.
Nakonec to byl úžasný zážitek, děti krmili zviřátka, skotačili na atrakcích.Je vidět, že do parku hodně investují, za naší návštěvy zde stavěli hned 3 nové obrovské vodní atrakce.
Za nás určitě palec nahoru! Doporučujeme
From: Guest | Date: 7/20/2017 1:47 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Návštěva Farmaparku
Návštěva se protáhla z plánovaných 4hodin na celý den. Bylo to super a dětem se tu moc líbilo.
Určitě přijedem znovu :)
From: Guest | Date: 7/20/2017 5:55 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Za hodně peněz málo muziky
Velké zklamání. Po dvou letech kromě vnitřního hřiště, kde jste si připadali jako v kravíně díky množství much, žádné velké změny. Vstupné drahé a skoro žádná zvířata. Všechno navíc se platí. Za 3 jízdy na tubingu 100,- a navíc je to nedodělané a nebezpečné. K jídlu párky nebo v horní restauraci řízek s kaší a salátem za 180,-. A mouchy opět i v jídle a pití. Nedoporučuji. Jako rodina tam necháte klidně přes 1500,-, ani nebudete vědět za co.
From: Guest | Date: 7/28/2017 5:21 PM
Was this review helpful? Yes No (0/1)
spokojenost
areál neustále vylepšují, ceny se snížili, kvalita roste, jezdíme pravidelně
From: Guest | Date: 10/3/2017 3:50 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Rok zmen
Tento rok jsme se nestqcili divit,jake zmeny se zde staly. Je to snad uplne jiny areal, nez jsme navstivili pred dvema lety, uplne super pr celou rodinnu s detmi .vypustite zver a mate klid a kdyz chcete, uzijete si se svymi ratolestmi na tubingu a odnesli jsme si take skvele zazitky s krmeni zvirat! Doporucuje rodina Skrivankova!
From: Guest | Date: 6/21/2018 7:58 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)