Hledat
Filtry
Zavřít
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající
Stávající hodnocení
Super
Krásná velká herna , děti to moc baví místo i pro mimísky a pro velké chachabox super lezou malý velcí i dospěláci s dětmi a moc to všechny baví. Doporučuju všem mamkám super super super
Od: Host | Datum: 16.8.2013 9:04
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (6/1)
Poměr výkon/cena
Hezká, velká herna a pěkné posezení. Cena se mi zdá trochu vysoká, děti tam vydrží tak hodinu a půl, pak se začnou nudit, takže 250/os se mi zdá docela dost.
Od: Host | Datum: 25.11.2013 9:40
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/2)
Super nápad jak si zacvičit s mimískem
Super herna koukam na hodnoceni a musim podotknout ze v hernach jsou casto ceny mnohem vyssi nam tohle absolutne vyhovuje a obcas jsou slevy na slevovych portalech tak se da usetrich. Nase deti tam vydrzi nekolik hodin a nenudi se prolezame s nimi a to se dokonece neplati vstupne pro dospele coz treba v na Zlicine a nebo v Pruhonicich ano. Hermu moc doporucuji Helena Novotna
Od: Host | Datum: 28.11.2013 19:44
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/0)
Spokojenost
Naše oblíbená herna, velká, otevřená, pohodlné sezení, dobrý výběr na baru a velmi příjemná obsluha. Moc rádi k Vám chodíme

P.K.
Od: Host | Datum: 26.2.2014 22:59
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Špatné
Vstup relativně OK.Prolézačky také dobré. Ale ta tlustá ženská co to tam vede je na facku - tváří se arogantně,je nesympatická a na všechny protivná. Slečny na baru ji také slušně pomlouvaly,na otázku proč pod ní dělají mi slečna s brýlemi řekla: To víte, práce je málo, ale šéfové jsou dvě. Jedna je skvělá, ale někdy prostě s Ivankou člověk dělat musí, sice jsme pak naštvané, ale co se dá dělat.
Od: Host | Datum: 27.2.2014 2:52
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/9)
Oblíbená činnost pod střechou
Dobrý večer, chodíme do Koaly pravidelně, nějaké víkendy není k hnutí a ani místo k sezení- což svědčí o oblíbenosti herny, ale jinak spokojenost veliká a náš prcek, i s tatínkem, se moc vyblbne...K poslednímu komentáři bych jen chtěla říct, že nikoho takového tam nepotkáváme, personál je vždy milý a ochotný, stejně tak paní majitelka Ivana, se kterou jsme si několikrát moc hezky popovídali.
A v těchto dnech, je tam klid a málo lidí, což je také příjemné. 😊
Od: Host | Datum: 14.3.2014 22:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/0)
Nejlepší
Velmi hezká herna. Několikrát jsme navštívili. Vše v nejlepším pořádku. Šikovná obsluha. Rádi se vracíme. K jedinému špatnému hodnocení, sto lidí sto názorů. Chodíme tam aby si naše děti hrály, né hodnotit obezitu lidí a tahat, jak sám pisatel píše, pomluvy z obsluhy. S paní Ivanou jsme řešili rezervaci oslavy a vše bylo v nejlepším pořádku. Druhá paní vedoucí byla v den oslavy také velmi příjemná. Možná si pisatel spletl podnik. Děkuji Věrka
Od: Host | Datum: 1.4.2014 23:07
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Reakce
Do Koaly chodime uz mnoho let a aby jsem pravdu rekla, nikdy ale vazne nikdy jsem tam nepotkala nekoho kdo by byl na nekoho protivny. Pravdou je, ze ani nevim ze by tam byl nekdo tlusty. proste na to kolik let tam chodim tak jsem si niceho takoveho nevsimla. Neskutecne co nektere matky delaji v hernach. Asi se nudi a cumi a zavideji, ze nekdo neco vlastni. Koala je jedna z nejlepsich heren v pomeru kvalita - cena. A jestli je jedna z majitelek tlusta me vazne nezajima. Pani co ten koment psala by jsem rada videla jaka je to hvezda.
Od: Host | Datum: 29.10.2014 21:38
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 0
Sdílení: 0
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 3

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.9.2014 12:20 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 21:08
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 0
Sdílení: 0
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 3

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.3.2014 17:17 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 21:08
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 1
Sdílení: 1
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.8.2015 09:21 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.8.2015 11:36
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 0
Sdílení: 0
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.3.2016 14:39 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 10.7.2016 17:15
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)