Hledat
Filtry
Zavřít
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající
Stávající hodnocení
Perfektní zážitek
Pohádková cesta byla úžasná, z tvořivých dílen jsme děti nemohli dostat a v restauraci zakořenil zase manžel, takže doporučuji všem.
Od: Host | Datum: 25.3.2014 20:36
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/3)
Super zážitek pro děti i dospělé
Parádní den pro děti i dospělé, určitě doporučujeme. Byli jsme s 2,5letým synem, ale určitě pojedeme znovu na nějakou akci :-)
Od: Host | Datum: 30.3.2014 21:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/3)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 0
Sdílení: 0
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 3

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2014 21:15 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 21:09
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 0
Sdílení: 0
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 3

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.9.2013 11:35 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 21:09
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Super!
Celá rodina si výlet báječně užila!
Od: Host | Datum: 15.3.2016 14:13
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/2)
Super zážitek!
Celá rodina jsme se úžasně bavili :) Děkujeme za originální zábavu
Od: Host | Datum: 13.5.2016 13:49
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/1)
Super!!
Děkujeme za úžasný zážitek! Dětem se nejvíc líbilo pohádkové sklepení a nám rodičům zase obří společenské hry. Určitě se k vám znovu podíváme :)
Od: Host | Datum: 25.5.2016 14:55
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/1)
super zabava
Moc jsme si to tu užili a doporučuji všem
Od: Host | Datum: 19.7.2016 14:01
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Skvělý zážitek
Moc se nám s dětmi líbilo. Určitě se za čertem a vodníkem zase přijedeme podívat.
Od: Host | Datum: 19.7.2016 14:36
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Výlet
Z Pohadkove rise jsme byli ohromne nadseni. Velky zazitek jak pro deti, tak i pro dospele. Velmi krasny interier cele Pohadkove rise. Krasna cukrarna a mila obsluha jak v cukrarne, tak i v dilnickach. V hostinci velmi dobre jidlo. Za nas 5/5 hvezdicek.
Od: Host | Datum: 28.7.2016 12:19
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
pohadkova rise fabula
Pohadkova riše krasny zažitek :) i pro nejmenši .....krasne prostory dilnicek;cukrarny;hospudky u loupežnika :) ale tez pohadkova cesta s lidskymi pohadkovymi bytostmi .urcite doporucuji
Od: Host | Datum: 7.8.2016 14:59
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Velmi pěkné
Jsme čtyřčlenná rodina a do Fábuly jsme se vypravili se spolkem dobrovolných hasičů. To, co jsme viděli nás hodně překvapilo. Děti jsou nadšené z pohádkové cesty. Nemáme rádi velké areály, kde děti nemohou nic tvořit, řešit úkoly, zkrátka používat hlavu. Fábula děti nutí řešit úkoly při cestě za pohádkovým pokladem. Ještě musím hodně pochválit únikovou hru. Zjistili jsme, že se musíme hodně snažit, abychom se dostali ven:-) Doporučuji za rodinu Pokorných.
Od: fabula | Datum: 23.3.2018 10:19
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)