Hledat
Filters

Banánovo-šľahačkový koláč zo sušienkového cesta

Banánovo-šľahačkový koláč zo sušienkového cestaZobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Mnamka

Tohle je luxuska

|Datum:8:11 21.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 164 Sdílení: 127 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 10:44 zde <<<

|Datum:14:35 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 183 Sdílení: 123 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.8.2014 17:55 zde <<<

|Datum:14:35 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 152 Sdílení: 148 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2014 11:20 zde <<<

|Datum:7:39 22.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 189 Sdílení: 113 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.11.2014 09:06 zde <<<

|Datum:9:24 18.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 128 Sdílení: 120 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.8.2015 12:00 zde <<<

|Datum:9:44 11.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 96 Sdílení: 93 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.9.2015 10:01 zde <<<

|Datum:10:3 1.10.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 92 Sdílení: 69 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2017 09:27 zde <<<

|Datum:12:56 23.2.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 151 Sdílení: 146 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2014 10:20 zde <<<

|Datum:12:56 23.2.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 181 Sdílení: 127 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.8.2014 16:55 zde <<<

|Datum:12:56 23.2.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 188 Sdílení: 113 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.11.2014 09:06 zde <<<

|Datum:12:56 23.2.2017

TOPlist