Hledat

Borůvkové BeBe řezy

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 84 Sdílení: 35 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.10.2014 12:24 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 72 Sdílení: 52 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.7.2014 12:45 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 88 Sdílení: 56 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2015 16:00 zde <<<

|Datum: 18:14 4.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 85 Sdílení: 36 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.10.2014 13:24 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 72 Sdílení: 52 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.7.2014 13:45 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 73 Sdílení: 32 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.3.2015 17:53 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

TOPlist