Hledat

Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 61 Sdílení: 22 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.5.2015 10:10 zde <<<

|Datum: 20:26 6.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 10:57 zde <<<

|Datum: 20:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 14 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.6.2014 10:00 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 11 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 20:27 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 11 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 20:27 zde <<<

|Datum: 20:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 09:57 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 14 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.6.2014 09:00 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Krása
5
Příští týden vyzkouším

|Datum: 06:38 7.6.2014

TOPlist