Hledat
Filtry
Zavřít
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající
Stávající hodnocení
vynikající
Dnes jsem zkusila,a můžu říct že když se to nechá o 5 min. déle, tak potom jsou s toho luxusní karamelové bomony :-)
jinak já to dělala z polotučného mléka a jde to taky.
Od: Host | Datum: 22.5.2014 19:57
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (13/5)
mňamka :)
Receptík jsem vyzkoušela a hned napoprvé se povedl,velice výborný už není třeba kupovat i pikao,děti sou ztoho nadšené :)
Od: Host | Datum: 16.6.2014 20:48
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (10/2)
Ty brďo! To musím skusit.Díky za recept
palec nahoru
Od: rebrosovic@seznam.cz | Datum: 2.9.2014 18:22
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/1)
Bezva levne a ta chut je vynikajici
Supeeer ted jsem dodela a je to naprosto luxusni zalezitost
Od: Host | Datum: 2.9.2014 18:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/0)
Jirka
Vyborne suprovni :-)
Od: Host | Datum: 2.9.2014 22:35
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Vynikajici
Moc dekuji za recept
Od: Host | Datum: 3.9.2014 0:16
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
:-(
Ja to varil vice Jak pul hod a nestuhlo to ani Ň tak kde se stala chyba?
Od: Host | Datum: 3.9.2014 20:10
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/6)
Vynikajici
Vařila jsem přes půl hodiny a pak to začalo houstnout. Ujídali jsme ještě horké. Mňam
Od: Host | Datum: 4.9.2014 8:20
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
moc dobré
Dnes jsem také zkoušela jen jsem nevystihla na poprvé plamen ,tak jsem vařila déle. Doporučuji- příště vyzkouším s čokoládou. :-)
Od: Host | Datum: 5.9.2014 14:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
neshoustlo
Co jsem udelala spatne vse jsem mela presne a nic furt na vrchu maslo nespojili se s mlekem :-(poradte mi holky :-(
Od: Host | Datum: 6.9.2014 15:38
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/2)
mňamka ktora mi nechce ztuhnut.
super to chuti ale ani mne to nechce zhustnut.uz som to preliala aj do vecsie hrnca a nic :-(
Od: Host | Datum: 7.9.2014 8:58
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
povedlo se napoprvé :)
Výborné,je to opravdu luxusní mňamka. Dětičky se olizovali až za ušima
Od: Host | Datum: 10.9.2014 21:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Salko
Dnes jsem delala jiz po treti a poprve se mi stalo ze to nezhoustlo Koupila jsem plnotucne mleko z kauflandu a ejhle ono to nezhoustlo. Myslim ze komu to nzhoustlo bylo to mlekem. Alespon vidime co se to za sajrajt v tech krabicich prodava. No nic ja na to kaslu a zustanu u sveho mleka z mlekomatu.
Od: Host | Datum: 12.9.2014 10:23
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
výborné
Já dělala zatím jen pikao a dělala jsem normální z plnotučného mléka a pak veganské z mandlového mléka a normálně mi zhoustlo. Je pravda,že prostě u té plotny musíte stát o něco déle,ale cca 45-50 minut a zhoustne :-)
Od: Host | Datum: 12.9.2014 12:51
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
nějaký rozdíl tam je :-)
Nezhoustlo, a teď jsem si přečetla že paní použila mléko z kauflandu a taky to nezhoustlo.
A tak by mě zajímalo jestli to někdo z vás zkoušel z bezlaktozního mléka a másla. Já jsem měla taky mléko z kauflandu.
Od: Host | Datum: 14.9.2014 12:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
nezhoustlo ani po pul hodine.
Host
Od: Host | Datum: 14.9.2014 15:53
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
karamelové
Šlo  by udělat karamelove tim,  ze bych nejdriv z části cukru udělala karamel a pak pokračovala podle návodu? Jinak děkuji za skvely recept.  Je mi proti srsti kupovat predrazene salko
Od: Host | Datum: 17.9.2014 6:50
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Nezhoustlo
Nevím jestli to bylo tím, že jsem neměl mléko čerstvý, ale mně to nezhoustlo ani po hodinovým vaření.
Od: Host | Datum: 21.9.2014 14:59
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Kaufland mleko neni problem!;)
Varila jsem s mlekem z kauflandu a dokonce jen polotucnym, ale zhoustlo to a chutove opravdu moc dobre, nebyl to vubec problem, akorat jsem u plotny stala asi 55 min ;)
Od: Host | Datum: 25.9.2014 17:48
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Domace je domace.
Super napad-vyskusame!
Od: Host | Datum: 13.10.2014 12:10
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
super
Opravdu vynikajici, delala jsem dnes, aby jsem mela na vikend do moucniku a povedl se mi take napoprve. Vsichni se na to vhraji tak ani nevim, zda mi vydrzi na moucniky. Dekuji uz rozhodne nebudu kupovat :-)
Od: Host | Datum: 25.10.2014 11:57
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Bezva
Dnes jsem dělala. Mléko od farmáře a vše super, zhoustlo perfektně za necelých 40  minut. Po přečtení některých komentů jsem se celkem bála, ale nakonec naprostá pohodička. Myslím, že problémy s houstnutím, budou asi dány mlékem z obchodu. Ono ty mléka s mlékem nemají nic moc společného a ještě mi přijde, že v každé krabici je to jinak. Já již nějaký čas raději pro mléko jezdím a mám klid a pokud se mi nechce, kupuji mléko od té pojízdné krávy a to je také lepší. Pak pokud máte jsou řešením mlékomaty. Terezie
Od: Host | Datum: 26.10.2014 13:54
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Naprosto dokonalé
Delala jsem jak z mleka z obchodu plnotucne i polotucne a jednou z mleka z farmy a vzdy se mi povedlo. Krasne huste. Jednou ba naopak uz jsem mela skoro karamelove, ale musim rici, ze bylo take naprosto skvele. Zaneta
Od: Host | Datum: 24.11.2014 18:11
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
.
Povedloooooooo.. ! :-) Obě se povedly.. Super.. :-) Díky za receptík.. :-) ♥
Od: Host | Datum: 25.11.2014 21:25
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
špatné
nezhoustlo  hm špatné ale proč to udělalo a tet co stím
Od: Host | Datum: 2.12.2014 19:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
výborné
Prosím zkoušel někdo salko bez toho másla? Chybí to tam nebo ho múzu klidné vynechat? Jinak je salko i pikao výborné :-)
Od: Host | Datum: 10.1.2015 8:05
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
na prt
Vubec se my to nepodarilo
Od: Host | Datum: 21.2.2015 10:06
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 251
Sdílení: 429
Počet komentářů: 9

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2015 21:01 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 15:33
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 289
Sdílení: 487
Počet komentářů: 9

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.11.2014 18:09 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 15:33
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 423
Sdílení: 1192
Počet komentářů: 22

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.9.2014 12:58 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 4.5.2015 10:51
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 356
Sdílení: 703
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 11:58 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 29.5.2015 9:36
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 234
Sdílení: 722
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.5.2014 16:00 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 18.6.2015 11:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 168
Sdílení: 434
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2015 14:26 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.8.2015 11:44
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
super
Dnes jsem udělala dvě davy, první mi moc nezhoustla tak mi to nedalo a zkusila druhý pokus ve velkym hrnci a juchu po 25 min byl výsledek super 😊 dala jsem po te do téhož hrnce ranní davku a zkusila ještě povařit a též mi zhoustlo, takže za me super a díky za receptik 👍😊
Od: Host | Datum: 29.10.2015 12:42
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
NAJCHUTNEJšIE
DNEKA SOM UROBIL PIKAO ALE DAL SOM NA 200 ML MLIEKA 3,5% DAL 200 G CUKOR ,20 G MASLA ,POLOVICA COKOLADY NA VARENIE A KED NEMAM KAKAO TAK SOM DAL GRANKO ASPON 3 LYžICE ... A CHUTILO MI TO FAKT VYNIKAJUCE AKO PARIžSKY KREM ....OPLATILO SA UROBIT NEž KUPOVANE .
Od: Host | Datum: 18.11.2015 19:39
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 199
Sdílení: 823
Počet komentářů: 5

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2015 11:23 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 26.11.2015 16:18
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Moc dobre
Vyzkoušeno, Salko je naprosto fantastické. Mohu všem doporučit.
Od: Host | Datum: 6.12.2015 13:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 168
Sdílení: 248
Počet komentářů: 3

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.7.2016 17:14 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 10.7.2016 17:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
123
Kdy mám dát do toho pikaa zbytek mleka?
Od: Host | Datum: 6.10.2016 11:50
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 422
Sdílení: 1204
Počet komentářů: 22

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.9.2014 11:58 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:05
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 354
Sdílení: 703
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 10:58 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:05
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 234
Sdílení: 722
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.5.2014 15:00 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:05
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
nula
vubec to nezhoustlo
Od: Host | Datum: 5.7.2017 17:42
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Domácí salko
Dnes jsem zkoušela z plnotučného i z polotučného a super,recept výborný
Od: Host | Datum: 4.12.2017 9:42
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)