Search
Filters
Close
Write your own review
  • Bad
  • Excellent
Existing reviews
vynikající
Dnes jsem zkusila,a můžu říct že když se to nechá o 5 min. déle, tak potom jsou s toho luxusní karamelové bomony :-)
jinak já to dělala z polotučného mléka a jde to taky.
From: Guest | Date: 5/22/2014 7:57 PM
Was this review helpful? Yes No (14/5)
mňamka :)
Receptík jsem vyzkoušela a hned napoprvé se povedl,velice výborný už není třeba kupovat i pikao,děti sou ztoho nadšené :)
From: Guest | Date: 6/16/2014 8:48 PM
Was this review helpful? Yes No (10/2)
Ty brďo! To musím skusit.Díky za recept
palec nahoru
From: rebrosovic@seznam.cz | Date: 9/2/2014 6:22 PM
Was this review helpful? Yes No (4/1)
Bezva levne a ta chut je vynikajici
Supeeer ted jsem dodela a je to naprosto luxusni zalezitost
From: Guest | Date: 9/2/2014 6:27 PM
Was this review helpful? Yes No (4/0)
Jirka
Vyborne suprovni :-)
From: Guest | Date: 9/2/2014 10:35 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Vynikajici
Moc dekuji za recept
From: Guest | Date: 9/3/2014 12:16 AM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
:-(
Ja to varil vice Jak pul hod a nestuhlo to ani Ň tak kde se stala chyba?
From: Guest | Date: 9/3/2014 8:10 PM
Was this review helpful? Yes No (3/6)
Vynikajici
Vařila jsem přes půl hodiny a pak to začalo houstnout. Ujídali jsme ještě horké. Mňam
From: Guest | Date: 9/4/2014 8:20 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
moc dobré
Dnes jsem také zkoušela jen jsem nevystihla na poprvé plamen ,tak jsem vařila déle. Doporučuji- příště vyzkouším s čokoládou. :-)
From: Guest | Date: 9/5/2014 2:43 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
neshoustlo
Co jsem udelala spatne vse jsem mela presne a nic furt na vrchu maslo nespojili se s mlekem :-(poradte mi holky :-(
From: Guest | Date: 9/6/2014 3:38 PM
Was this review helpful? Yes No (1/2)
mňamka ktora mi nechce ztuhnut.
super to chuti ale ani mne to nechce zhustnut.uz som to preliala aj do vecsie hrnca a nic :-(
From: Guest | Date: 9/7/2014 8:58 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
povedlo se napoprvé :)
Výborné,je to opravdu luxusní mňamka. Dětičky se olizovali až za ušima
From: Guest | Date: 9/10/2014 9:27 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Salko
Dnes jsem delala jiz po treti a poprve se mi stalo ze to nezhoustlo Koupila jsem plnotucne mleko z kauflandu a ejhle ono to nezhoustlo. Myslim ze komu to nzhoustlo bylo to mlekem. Alespon vidime co se to za sajrajt v tech krabicich prodava. No nic ja na to kaslu a zustanu u sveho mleka z mlekomatu.
From: Guest | Date: 9/12/2014 10:23 AM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
výborné
Já dělala zatím jen pikao a dělala jsem normální z plnotučného mléka a pak veganské z mandlového mléka a normálně mi zhoustlo. Je pravda,že prostě u té plotny musíte stát o něco déle,ale cca 45-50 minut a zhoustne :-)
From: Guest | Date: 9/12/2014 12:51 PM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
nějaký rozdíl tam je :-)
Nezhoustlo, a teď jsem si přečetla že paní použila mléko z kauflandu a taky to nezhoustlo.
A tak by mě zajímalo jestli to někdo z vás zkoušel z bezlaktozního mléka a másla. Já jsem měla taky mléko z kauflandu.
From: Guest | Date: 9/14/2014 12:27 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
nezhoustlo ani po pul hodine.
Host
From: Guest | Date: 9/14/2014 3:53 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
karamelové
Šlo  by udělat karamelove tim,  ze bych nejdriv z části cukru udělala karamel a pak pokračovala podle návodu? Jinak děkuji za skvely recept.  Je mi proti srsti kupovat predrazene salko
From: Guest | Date: 9/17/2014 6:50 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Nezhoustlo
Nevím jestli to bylo tím, že jsem neměl mléko čerstvý, ale mně to nezhoustlo ani po hodinovým vaření.
From: Guest | Date: 9/21/2014 2:59 PM
Was this review helpful? Yes No (0/1)
Kaufland mleko neni problem!;)
Varila jsem s mlekem z kauflandu a dokonce jen polotucnym, ale zhoustlo to a chutove opravdu moc dobre, nebyl to vubec problem, akorat jsem u plotny stala asi 55 min ;)
From: Guest | Date: 9/25/2014 5:48 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Domace je domace.
Super napad-vyskusame!
From: Guest | Date: 10/13/2014 12:10 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
super
Opravdu vynikajici, delala jsem dnes, aby jsem mela na vikend do moucniku a povedl se mi take napoprve. Vsichni se na to vhraji tak ani nevim, zda mi vydrzi na moucniky. Dekuji uz rozhodne nebudu kupovat :-)
From: Guest | Date: 10/25/2014 11:57 AM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Bezva
Dnes jsem dělala. Mléko od farmáře a vše super, zhoustlo perfektně za necelých 40  minut. Po přečtení některých komentů jsem se celkem bála, ale nakonec naprostá pohodička. Myslím, že problémy s houstnutím, budou asi dány mlékem z obchodu. Ono ty mléka s mlékem nemají nic moc společného a ještě mi přijde, že v každé krabici je to jinak. Já již nějaký čas raději pro mléko jezdím a mám klid a pokud se mi nechce, kupuji mléko od té pojízdné krávy a to je také lepší. Pak pokud máte jsou řešením mlékomaty. Terezie
From: Guest | Date: 10/26/2014 1:54 PM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
Naprosto dokonalé
Delala jsem jak z mleka z obchodu plnotucne i polotucne a jednou z mleka z farmy a vzdy se mi povedlo. Krasne huste. Jednou ba naopak uz jsem mela skoro karamelove, ale musim rici, ze bylo take naprosto skvele. Zaneta
From: Guest | Date: 11/24/2014 6:11 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
.
Povedloooooooo.. ! :-) Obě se povedly.. Super.. :-) Díky za receptík.. :-) ♥
From: Guest | Date: 11/25/2014 9:25 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
špatné
nezhoustlo  hm špatné ale proč to udělalo a tet co stím
From: Guest | Date: 12/2/2014 7:21 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
výborné
Prosím zkoušel někdo salko bez toho másla? Chybí to tam nebo ho múzu klidné vynechat? Jinak je salko i pikao výborné :-)
From: Guest | Date: 1/10/2015 8:05 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
na prt
Vubec se my to nepodarilo
From: Guest | Date: 2/21/2015 10:06 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 251
Sdílení: 429
Počet komentářů: 9

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2015 21:01 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 3:33 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 289
Sdílení: 487
Počet komentářů: 9

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.11.2014 18:09 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 3:33 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 423
Sdílení: 1192
Počet komentářů: 22

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.9.2014 12:58 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 5/4/2015 10:51 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 356
Sdílení: 703
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 11:58 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 5/29/2015 9:36 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 234
Sdílení: 722
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.5.2014 16:00 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 6/18/2015 11:21 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 168
Sdílení: 434
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2015 14:26 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 8/19/2015 11:44 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
super
Dnes jsem udělala dvě davy, první mi moc nezhoustla tak mi to nedalo a zkusila druhý pokus ve velkym hrnci a juchu po 25 min byl výsledek super 😊 dala jsem po te do téhož hrnce ranní davku a zkusila ještě povařit a též mi zhoustlo, takže za me super a díky za receptik 👍😊
From: Guest | Date: 10/29/2015 12:42 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
NAJCHUTNEJšIE
DNEKA SOM UROBIL PIKAO ALE DAL SOM NA 200 ML MLIEKA 3,5% DAL 200 G CUKOR ,20 G MASLA ,POLOVICA COKOLADY NA VARENIE A KED NEMAM KAKAO TAK SOM DAL GRANKO ASPON 3 LYžICE ... A CHUTILO MI TO FAKT VYNIKAJUCE AKO PARIžSKY KREM ....OPLATILO SA UROBIT NEž KUPOVANE .
From: Guest | Date: 11/18/2015 7:39 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 199
Sdílení: 823
Počet komentářů: 5

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2015 11:23 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 11/26/2015 4:18 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Moc dobre
Vyzkoušeno, Salko je naprosto fantastické. Mohu všem doporučit.
From: Guest | Date: 12/6/2015 1:27 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 168
Sdílení: 248
Počet komentářů: 3

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.7.2016 17:14 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 7/10/2016 5:21 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
123
Kdy mám dát do toho pikaa zbytek mleka?
From: Guest | Date: 10/6/2016 11:50 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 422
Sdílení: 1204
Počet komentářů: 22

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.9.2014 11:58 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:05 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 354
Sdílení: 703
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 10:58 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:05 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 234
Sdílení: 722
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.5.2014 15:00 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:05 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
nula
vubec to nezhoustlo
From: Guest | Date: 7/5/2017 5:42 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Domácí salko
Dnes jsem zkoušela z plnotučného i z polotučného a super,recept výborný
From: Guest | Date: 12/4/2017 9:42 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)