Hledat

Recept - Jablečník s pudinkem a jogurtem

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Parádní
5
Jsou skvělé díky

|Datum: 15:36 8.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 155 Sdílení: 204 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.8.2014 08:33 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Lucie
5
Zkusila jsem a výborný. Mohu vřele doporučit.

|Datum: 11:16 9.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 197 Sdílení: 294 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.3.2014 11:18 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 179 Sdílení: 122 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2015 12:44 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 179 Sdílení: 122 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2015 12:44 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 197 Sdílení: 293 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.3.2014 11:18 zde <<<

|Datum: 09:16 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 154 Sdílení: 106 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.5.2015 09:01 zde <<<

|Datum: 07:36 29.5.2015

TOPlist