Hledat

Makový koláč s drobenkou z tvarohového těsta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 74 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.9.2014 10:45 zde <<<

|Datum: 13:26 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 127 Sdílení: 87 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.3.2015 07:42 zde <<<

|Datum: 12:17 23.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 67 Sdílení: 55 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2014 16:39 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 67 Sdílení: 56 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2014 16:39 zde <<<

|Datum: 13:26 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 73 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.9.2014 11:45 zde <<<

|Datum: 08:50 4.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 105 Sdílení: 125 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.9.2015 19:26 zde <<<

|Datum: 09:43 1.11.2015

TOPlist