Hledat
Filtry
Zavřít
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající
Stávající hodnocení
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 887
Sdílení: 2857
Počet komentářů: 32

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2015 13:33 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 8.12.2015 19:36
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/1)
Výborné!
Nemohu si vynachválit, úspěch měli neskutečný!
Doporučuji vše dělat v robotovi, nejdříve jsem si tam rozdrtila upečené plátky a po té přidala máslo a karamelové salko a všechno se tam hezky pěkně smíchalo :)
Od: Host | Datum: 10.12.2015 13:26
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (5/1)
Luxus v medovem kabatku
Super rychle, testo jde vyborne rozmixovat na hladkou strouhanku, kulicky hotove a jsem maximalne nadsena!!!Diky za recept.
Od: Host | Datum: 12.12.2015 21:44
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (6/0)
medovnickove koule
Mne tento recept zklamal.
Od: Host | Datum: 18.12.2015 20:51
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/2)
Dokonalé
Nejlepsi moc moc dobre
Od: Host | Datum: 20.12.2015 14:19
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Vynikající
Teď jsem je dodělala a jsou fantastické. Nejlepší cunroví co znám.
Od: Host | Datum: 20.12.2015 16:18
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Velké zklamání
Dnes uděláno. Jsou opravdu hodně sladké. Na nás až hoooodně moc a to jsem dala jen půlku plechovky karamel. salka. Nedovedu si představit, jak jsou sladké s celou plechovkou...Upřímně poprvé a naposledy :/
Od: Host | Datum: 20.12.2015 19:30
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/1)
Vynikajici Medovnikove koule! :)
Vybrone kulicky!
Maji ale mensi minus... strasne rychle mizeji, otocite se a tretina se vyparila :)

Diky za recept, ulozeno do velmi uzitecnych a rychlych dobrutek!
Od: Host | Datum: 16.3.2016 14:32
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 116
Sdílení: 156
Počet komentářů: 7

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2016 10:21 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 10.7.2016 17:35
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Prosba o radu
Holky, chystam se delat koulicky na Vanoce a chtela bych se zeptat, kolik je cca koulicek z teto davky? A taky jak dlouho koule vydrzi (samozrejme dokud se nesni :) . Ja jestli je muzu delat treba uz tento tyden a vydrzi az do Vanoc? Dekuji
Od: Host | Datum: 28.11.2016 8:11
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/2)
Naprostá mňamka
Dnes jsem doma medové koule udělala a obrovský úspěch :-)
Od: Host | Datum: 5.12.2016 15:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Zalcule
Skvělý recept... ;)
Od: Host | Datum: 15.12.2016 7:24
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Medovníkové gule
Výborné,urobila som z bezlepkovej múky Mix B,113ks,chutia ako guľky Marlenka
Od: Host | Datum: 15.12.2016 13:11
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
medovníkové kuličky
nejlepší co jsem kdy měla.krasne se pracuje s testem..jen jsem davala méně cukru než je napsáno..doporučuji
Od: Host | Datum: 18.12.2016 8:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Vyborna chut
Pridal jsem do testa asi pul lzicky skorice a vetsi spetku pernikoveho koreni. Pak mi chut vic pripada podobna medovniku.
Od: Host | Datum: 20.12.2016 20:16
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 780
Sdílení: 2551
Počet komentářů: 17

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.10.2016 18:32 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:28
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 608
Sdílení: 1372
Počet komentářů: 30

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2016 12:18 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:28
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Uz ne!!
Kulicky jsou sice chutove fajn,ale to patlani za to nestoji.to radsi upecu dort a mam to rychleji.
Od: Host | Datum: 2.11.2017 16:15
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
ajaj
škoda že nemohu mleko, hned bych si dala.
Od: Host | Datum: 6.11.2017 8:43
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)