Search
Filters
Close
Write your own review
  • Bad
  • Excellent
Existing reviews
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 887
Sdílení: 2857
Počet komentářů: 32

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2015 13:33 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 12/8/2015 7:36 PM
Was this review helpful? Yes No (4/1)
Výborné!
Nemohu si vynachválit, úspěch měli neskutečný!
Doporučuji vše dělat v robotovi, nejdříve jsem si tam rozdrtila upečené plátky a po té přidala máslo a karamelové salko a všechno se tam hezky pěkně smíchalo :)
From: Guest | Date: 12/10/2015 1:26 PM
Was this review helpful? Yes No (6/1)
Luxus v medovem kabatku
Super rychle, testo jde vyborne rozmixovat na hladkou strouhanku, kulicky hotove a jsem maximalne nadsena!!!Diky za recept.
From: Guest | Date: 12/12/2015 9:44 PM
Was this review helpful? Yes No (8/2)
medovnickove koule
Mne tento recept zklamal.
From: Guest | Date: 12/18/2015 8:51 PM
Was this review helpful? Yes No (1/2)
Dokonalé
Nejlepsi moc moc dobre
From: Guest | Date: 12/20/2015 2:19 PM
Was this review helpful? Yes No (2/1)
Vynikající
Teď jsem je dodělala a jsou fantastické. Nejlepší cunroví co znám.
From: Guest | Date: 12/20/2015 4:18 PM
Was this review helpful? Yes No (3/0)
Velké zklamání
Dnes uděláno. Jsou opravdu hodně sladké. Na nás až hoooodně moc a to jsem dala jen půlku plechovky karamel. salka. Nedovedu si představit, jak jsou sladké s celou plechovkou...Upřímně poprvé a naposledy :/
From: Guest | Date: 12/20/2015 7:30 PM
Was this review helpful? Yes No (3/3)
Vynikajici Medovnikove koule! :)
Vybrone kulicky!
Maji ale mensi minus... strasne rychle mizeji, otocite se a tretina se vyparila :)

Diky za recept, ulozeno do velmi uzitecnych a rychlych dobrutek!
From: Guest | Date: 3/16/2016 2:32 PM
Was this review helpful? Yes No (3/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 116
Sdílení: 156
Počet komentářů: 7

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2016 10:21 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 7/10/2016 5:35 PM
Was this review helpful? Yes No (1/1)
Prosba o radu
Holky, chystam se delat koulicky na Vanoce a chtela bych se zeptat, kolik je cca koulicek z teto davky? A taky jak dlouho koule vydrzi (samozrejme dokud se nesni :) . Ja jestli je muzu delat treba uz tento tyden a vydrzi az do Vanoc? Dekuji
From: Guest | Date: 11/28/2016 8:11 AM
Was this review helpful? Yes No (1/5)
Naprostá mňamka
Dnes jsem doma medové koule udělala a obrovský úspěch :-)
From: Guest | Date: 12/5/2016 3:43 PM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
Zalcule
Skvělý recept... ;)
From: Guest | Date: 12/15/2016 7:24 AM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Medovníkové gule
Výborné,urobila som z bezlepkovej múky Mix B,113ks,chutia ako guľky Marlenka
From: Guest | Date: 12/15/2016 1:11 PM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
medovníkové kuličky
nejlepší co jsem kdy měla.krasne se pracuje s testem..jen jsem davala méně cukru než je napsáno..doporučuji
From: Guest | Date: 12/18/2016 8:43 AM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
Vyborna chut
Pridal jsem do testa asi pul lzicky skorice a vetsi spetku pernikoveho koreni. Pak mi chut vic pripada podobna medovniku.
From: Guest | Date: 12/20/2016 8:16 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 780
Sdílení: 2551
Počet komentářů: 17

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.10.2016 18:32 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:28 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 608
Sdílení: 1372
Počet komentářů: 30

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2016 12:18 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:28 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Uz ne!!
Kulicky jsou sice chutove fajn,ale to patlani za to nestoji.to radsi upecu dort a mam to rychleji.
From: Guest | Date: 11/2/2017 4:15 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
ajaj
škoda že nemohu mleko, hned bych si dala.
From: Guest | Date: 11/6/2017 8:43 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Super kuličky
Přidala jsem ještě trošku ořechů a do obalované směsi práškové kakao,stačí do jedné poloviny.Vypadají dobře i chutnají dobře a najednou máme další druh cukroví:-)
From: Guest | Date: 12/18/2017 8:52 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Nejlepší
Výborný recept 😃 všem v rodině mooc chutnají 😄
From: Guest | Date: 9/2/2018 11:26 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Luxus
Jsou prostě vynikající.
From: Guest | Date: 12/9/2018 12:21 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
medovníkové kuličky
bomba letošních vánoc
From: Guest | Date: 3/17/2019 8:45 AM
Was this review helpful? Yes No (1/0)