Hledat
Filters

Medovníčkové koule naprosto luxusní

Medovníčkové koule naprosto luxusníZobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 887 Sdílení: 2857 Počet komentářů: 32 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2015 13:33 zde <<<

|Datum:18:36 8.11.2015

Výborné!

Nemohu si vynachválit, úspěch měli neskutečný! Doporučuji vše dělat v robotovi, nejdříve jsem si tam rozdrtila upečené plátky a po té přidala máslo a karamelové salko a všechno se tam hezky pěkně smíchalo :)

|Datum:12:26 10.11.2015

Luxus v medovem kabatku

Super rychle, testo jde vyborne rozmixovat na hladkou strouhanku, kulicky hotove a jsem maximalne nadsena!!!Diky za recept.

|Datum:20:44 12.11.2015

medovnickove koule

Mne tento recept zklamal.

|Datum:19:51 18.11.2015

Dokonalé

Nejlepsi moc moc dobre

|Datum:13:19 20.11.2015

Vynikající

Teď jsem je dodělala a jsou fantastické. Nejlepší cunroví co znám.

|Datum:15:18 20.11.2015

Velké zklamání

Dnes uděláno. Jsou opravdu hodně sladké. Na nás až hoooodně moc a to jsem dala jen půlku plechovky karamel. salka. Nedovedu si představit, jak jsou sladké s celou plechovkou...Upřímně poprvé a naposledy :/

|Datum:18:30 20.11.2015

Vynikajici Medovnikove koule! :)

Vybrone kulicky! Maji ale mensi minus... strasne rychle mizeji, otocite se a tretina se vyparila :) Diky za recept, ulozeno do velmi uzitecnych a rychlych dobrutek!

|Datum:13:32 16.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 116 Sdílení: 156 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2016 10:21 zde <<<

|Datum:15:35 10.6.2016

Prosba o radu

Holky, chystam se delat koulicky na Vanoce a chtela bych se zeptat, kolik je cca koulicek z teto davky? A taky jak dlouho koule vydrzi (samozrejme dokud se nesni :) . Ja jestli je muzu delat treba uz tento tyden a vydrzi az do Vanoc? Dekuji

|Datum:7:11 28.10.2016

Naprostá mňamka

Dnes jsem doma medové koule udělala a obrovský úspěch :-)

|Datum:14:43 5.11.2016

Zalcule

Skvělý recept... ;)

|Datum:6:24 15.11.2016

Medovníkové gule

Výborné,urobila som z bezlepkovej múky Mix B,113ks,chutia ako guľky Marlenka

|Datum:12:11 15.11.2016

medovníkové kuličky

nejlepší co jsem kdy měla.krasne se pracuje s testem..jen jsem davala méně cukru než je napsáno..doporučuji

|Datum:7:43 18.11.2016

Vyborna chut

Pridal jsem do testa asi pul lzicky skorice a vetsi spetku pernikoveho koreni. Pak mi chut vic pripada podobna medovniku.

|Datum:19:16 20.11.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 780 Sdílení: 2551 Počet komentářů: 17 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.10.2016 18:32 zde <<<

|Datum:13:28 23.2.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 608 Sdílení: 1372 Počet komentářů: 30 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2016 12:18 zde <<<

|Datum:13:28 23.2.2017

Uz ne!!

Kulicky jsou sice chutove fajn,ale to patlani za to nestoji.to radsi upecu dort a mam to rychleji.

|Datum:15:15 2.10.2017

ajaj

škoda že nemohu mleko, hned bych si dala.

|Datum:7:43 6.10.2017

Super kuličky

Přidala jsem ještě trošku ořechů a do obalované směsi práškové kakao,stačí do jedné poloviny.Vypadají dobře i chutnají dobře a najednou máme další druh cukroví:-)

|Datum:7:52 18.11.2017

Nejlepší

Výborný recept 😃 všem v rodině mooc chutnají 😄

|Datum:9:26 2.8.2018

Luxus

Jsou prostě vynikající.

|Datum:11:21 9.11.2018

medovníkové kuličky

bomba letošních vánoc

|Datum:7:45 17.2.2019

Super, vynikající

Dělala jsem přesně podle receptu a super 👍😊

|Datum:0:0 1.0.1970

Anastasia

Dneska jsem vyzkousela tihle medovnickove koule a jsou bozi. Cele rodine se libili vrele recept doporucuji.

|Datum:0:0 1.0.1970

Vynikající luxus

Nejlepší

|Datum:0:0 1.0.1970

Výborné a jednoduché

Dělám již třetí rok. Všem mým známým moc chutnají, už jsem recept rozdala na několik stran

|Datum:0:0 1.0.1970

TOPlist