Hledat

Ovesný raw jogurt

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 9 Sdílení: 0 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.2.2015 10:35 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 17 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.1.2015 14:36 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Experiment skoncil neuspechem
3
A zkousel to nekdo? Po 3 dnech muj "jogurt" skoncil v zachode, bylo to kysele pekelne, no budiz, ale navic i pekne horke. Z puvodniho receptu jsem pochopila, ze se maji pouzit cela ovesna zrna. Nevim, mozna z vlocek je vysledek lepsi.

|Datum: 09:36 3.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 7 Sdílení: 11 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 20:35 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 18 Sdílení: 14 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.3.2015 07:52 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Ovesný raw
5
Vyzkouším jsem sama zvědavá

|Datum: 19:00 25.10.2014

TOPlist