Search
Filters
Close
Write your own review
  • Bad
  • Excellent
Existing reviews
pribiňák
Je fantastický a je ho opravdu hodně. Děkuji také jsem použila Goodycao děti ho milují
From: Guest | Date: 4/27/2014 5:32 PM
Was this review helpful? Yes No (3/0)
Pribinacek
Jdu ho hned udělat goodycao také kupujeme v Lidlu a je moc dobré.
From: Guest | Date: 4/27/2014 5:40 PM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
Hotovo
Teď jsem doděllala. příprava je opravdu jednoduchá a je super už ho baštíme ještě jednou díky Romčo. Pribiňák už nekoupím. Tenhle je lepší a ještě ušetřím. A jak říkáte vím co v něm je a co děti jedí. Dala jsem si také, teď už budu jíst i já. Když jsem kupovala jeden za 26 kč tak jsem si nedala a kupovala jsem jen dětem. Přitom ho tak miluji. Díky Žaneta
From: Guest | Date: 4/27/2014 5:59 PM
Was this review helpful? Yes No (2/0)
Mňamka
Moc dobrý dík
From: Guest | Date: 4/27/2014 6:19 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Mnaaaaaaaaaaammmmm
Je vynikající, děkuji Vám mnohokráte. Katka
From: Guest | Date: 4/27/2014 6:33 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
pribinacek
Tak ten určitě urobím
From: Guest | Date: 4/27/2014 7:49 PM
Was this review helpful? Yes No (1/1)
Levnější jak od Ládi Hrušky
Je vynikající a co hlavně levný a to levnější než dělá Láďa Hruška :-)))

Ten dáva jednu smetanu a jeden tvaroh. Tady jsou tvarohy dva a jedna smetana a je ho mnohem víc. Mimo jiné je i chutnější.
Díky za recept
From: Guest | Date: 4/27/2014 7:57 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Mňamkovy
Urobila som kakaový a super.
From: Guest | Date: 4/28/2014 8:47 AM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Petra
Zkusila jsem a musím tedy říci, že jsem nečekala, že to bude až takhle dobré. Přitom je to velmi jednoduché. Super recept 1*****
From: Guest | Date: 5/14/2014 2:25 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Pribinak
Vynikající.
From: Guest | Date: 6/8/2014 9:05 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Je moc dobrý
Děkuji za receptík. Dnes jsem ho podle Vás udělala a již není. Dětem moc chutná a je mnohem lepší než z obchodu. Díky
From: Guest | Date: 7/4/2014 3:19 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Ta ten je
Zkousela jsem ruzne druhy pribinacku, ale tohle to jsem necekala to je proste parada. Neuveritelne dobra a jeste ke vsemu to mnozstvi co toho je. Obr dobrota a za par kacek. Jedl ho i manza a ten tyhle veci neji normalne vubec. Moc diky Romco za receptik
From: Guest | Date: 9/1/2014 12:19 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
To je skvelý recept
Zkusila jsem a tenhle recept je opravdu vynikající je lepší než z obchodu ale na druhou stranu věrně kopíruje chuť pravého pribiňáčku díky moc
From: Guest | Date: 10/29/2014 9:46 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Bomba
Zkoušla jsem mnoho receptů na pribiňák, ale tenhle je naprosto úžasný a fantastický. Moc děkuji Romanko, už v obchodě nikdy nekoupím, tenhle je chuťově úplně stejný ba naopak ještě je něčím lepší díky díky díky ještě jednou velké díky
From: Guest | Date: 1/7/2015 5:22 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 153
Sdílení: 177
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.9.2014 18:10 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 3:31 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 167
Sdílení: 286
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.3.2015 20:49 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 3:31 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 195
Sdílení: 221
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 00:10 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 3:31 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 128
Sdílení: 205
Počet komentářů: 4

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.1.2015 17:35 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 3:32 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 252
Sdílení: 310
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.8.2014 13:50 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 3:32 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 0
Sdílení: 0
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 1

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2014 21:40 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 9:25 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 0
Sdílení: 2
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2014 09:46 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 9:25 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 3
Sdílení: 0
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.4.2014 11:53 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 9:25 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 167
Sdílení: 147
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2014 09:57 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 4/19/2015 1:47 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 171
Sdílení: 194
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.6.2015 14:22 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 6/12/2015 10:11 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 174
Sdílení: 288
Počet komentářů: 3

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.4.2014 17:55 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 6/18/2015 11:20 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 150
Sdílení: 215
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.8.2015 09:52 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 8/19/2015 11:42 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
pribinacek domaci -
super ...ja som robila ale nedavala som tam smotanu ..skusim so smotanou ...
From: Guest | Date: 8/28/2015 9:51 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 263
Sdílení: 904
Počet komentářů: 9

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.1.2016 17:21 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 1/21/2016 7:45 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Pribiňáček
Vynikající výsledek, díky
From: Guest | Date: 9/11/2017 6:48 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)