Hledat

Rychlý a snadný povidlový koláč

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

koláč
3
je hnusný a nechutný ale docela dobrý

|Datum: 16:57 28.3.2015

Rychlovka co neurazí
5
Ono záleží i na surovinách. Já používám domácí vejce i povidla, mouku si vybírám a koláč je vynikající. Jinak obvykle dělám podle trochu jiného receptu na velký plech a pod povidla dávám ještě půl kg měkkého tvarohu. Teď jsem ho neměla, bydlím na vesnici bez obchodu, takže jsem zkusila tuhle variantu bez a je ok. Není co vytknout.

|Datum: 12:24 26.9.2020

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 78 Sdílení: 84 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.3.2014 14:30 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 92 Sdílení: 57 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.8.2015 08:41 zde <<<

|Datum: 09:37 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 86 Sdílení: 57 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.6.2015 16:20 zde <<<

|Datum: 16:05 25.6.2015

mnamka
5
vyborny.pochutnala si cela rodinka

|Datum: 10:54 19.1.2019

....
5
.....

|Datum: 17:50 20.9.2014

Mňam
5
Jednoduché, rychlé, dobré :-) Mouku jsem dala špaldovou a domácí povidla a je to výborné!! Mňam 😋

|Datum: 18:43 21.11.2019

Luxus
5
Rychlá výborná buchta,nebo koláč,hnrd zmizel.

|Datum: 15:19 23.3.2018

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 100 Sdílení: 75 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.2.2015 14:16 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

TOPlist