Hledat
Filtry
Zavřít
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající
Stávající hodnocení
Zklamani
Mimo krasne prirody vse vcetne sluzeb docela zoufale.Interiery zanedbane,spinave,detske koutky vse bez udrzby,spinave,zanedbane,v lete zaprasena vanocni vyzdoba,pan majitel svym chovanimw i vizazi presne ve stejnem stylu.Uz nikdy vice.
Od: Host | Datum: 23.10.2013 15:10
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Reklama
Bohuzel maji pekne inter.stranku,ale po navsteve skutecnost opravdu odlisna,zanedbane,neudrzovane,chaoticke a majitel bez zajmu  Koudas
Od: Host | Datum: 23.10.2013 15:19
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Ladis
Vse omsele i gril se nedal pouzit pro spinu a mastnotu a to byl zacatek sezony,stara kycovita,zaprasena vyzdoba.Pokoje s pavucinama,vybavene nabytkem z nejakeho vetesnictvi,hospoda jen kuracka,otevrena jen vecer bez moznosti stravovani,priroda a okoli nadhera.Ladis
Od: Host | Datum: 27.10.2013 10:42
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Helca
Jezdili jsme tam radi,ale hodne to tam upada,letos naposled,uz mame vybrany jiny statek,stejna cena,uzasny majitele,cisto,ochota,sluzby i kuchyne,opravdu nejde to porovnat.
Od: Host | Datum: 1.11.2013 19:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (4/0)
Helca
Hodnoceni 0 bohuzel.
Od: Host | Datum: 1.11.2013 19:32
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Poutnik
Vyhnete se obloukem,neutulno,tady se zastavil cas,vybaveni starym opotrebovanym nabytkem tady jde jen o vlastni prospech bez znamek vstricnosti k hostum s jinymi statky nap.Cerveny Ujezdec a jine je to propadak.
Od: Host | Datum: 23.11.2013 5:19
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Hanci
Nahodou jsem narazila na toto hodnoceni.Take jsem na statku byla pred tremi roky,koukam ze stav se nezmenil nikdo tam cistotu neresi,majitel je nejaky perverzni vtipalek,hospudka jen kuracka,proste anarchie,nikdy uz nas tam s detma neuvidi.Dala bych 0,ale ta zde neni.
Od: Host | Datum: 28.11.2013 18:37
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Jarka
Byla jsem zde jen tri dny a zrovna bylo nevlidne pocasi.Je zde klid,krasna krajina.Chata byla cista,kuchynka dobre vybavena.Byla jsem spokojena jen tam chybi trosku vic vkusu ve stylovych doplncich.
Od: Host | Datum: 11.12.2013 23:29
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Odkaz
Odkaz na facebook- zde snad kazdy posoudi sam https://www.facebook.com/statekustastku
Od: Host | Datum: 28.12.2013 17:04
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/2)
Koleckar
Mozna dobre pro ubytovani delniku jako lepsi ubytovna,stranky pekne,realita je horsi prumer okoli na cykloturistiku super.
Od: Host | Datum: 10.1.2014 15:54
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnoceni?
Podle stylu hodnoceni je zjevne, ze negativni hodnoceni pise tataz osoba. Takove hodnoceni pak ztraci vahu, myslim, ze staci vyjadrit svuj nazor jednou a kazdy uz si udela obrazek sam. Diky.
Od: Host | Datum: 10.1.2014 16:12
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/1)
katka
S detma už nikdy nebudu se rozepisovat at si každý posoudí sam.
Od: Host | Datum: 18.1.2014 20:02
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
zkamany
Zklamaný opravdu bazarove vybaveni a neudržované,krásná příroda je i jinde
Od: Host | Datum: 22.5.2014 19:20
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
hokio
Stránky vypadají lépe než originál,není možné nakoupit ani pečivo,hospůdka funguje jen večer bez možnosti stravování,moc ochoty zde také nenajdete dobře jsou prolezacky pro děti a otevřený prostor na dovadeni.
Od: Host | Datum: 19.7.2014 7:53
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
nic moc kdyz je spatne pocasi tak ani hospoda nefunguje jen vecer,zasobovani zadne
Žádná slava
Od: Host | Datum: 2.10.2014 6:15
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
fuj
Již nikdy více. Známí zde měli svatbu - majitel katastrofa, jak kdyby se ho to netýkalo, zařízení apartmánů příšerné, sprcha a záchod špinavé, člověk se bál sednout. Když něco došlo, byl "velký problém" doplnit, toaletní papír neustále docházel a nový nebyl nikdo z personálu schopen donést. Okolí krásné, samotný statek hrůza.
Od: Host | Datum: 25.8.2015 12:47
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
des a hruza
Majitel arogantni,neochotný bordelar.Vsude spina a nezajem cokoliv resit.Tady uz nikdy!
Od: Host | Datum: 7.11.2015 17:58
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
dovolená
Asi by se měl pan majitel zamyslet nad cistotou a svým chováním.Nad tím nejde zavřit oči.Sem už ne
Od: Host | Datum: 21.2.2016 13:18
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
des a hruza
Nikdy vic, hrozne a zivotu nebezpecne ubytovani, prezili jsme 3 dny a jsme stastni, ze se nic nestalo (zkratovana elektrika vyvedena ve sprchaci, propadle podlahy, zatlucena okna, zatlucena dvirka kuchynske linky misto oprav, vypinac na zachode ve 2m vysce a po lese i okoli vetes vseho druhu.  
Od: Host | Datum: 8.8.2017 18:36
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hruza
Otresne. V pokoji na skrini susili houby, takze to tam smrdelo. Na oknech pavuciny. Asi stolete deky povlecene do stoleteho povleceni.  Zachod nesel zamknout. Vsude strasna zima, majitel zatopil az po mnoha stiznostech. Na zahrade bordel, vse neudrzovane, polorozpadle. Hracek pro deti dost, ale rozhazene vsude po ojkoli. Potreby na grilovani nechtne spinave. Kdyby si majitel trochu uklidil, mohlo by to byt prijemne posezeni, takto ale nechapu, ze se tam kdokoli ubytuje.
Od: Host | Datum: 10.9.2017 19:46
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Host
Při pobytu jsme narazili na stejné problémy, jako mnozí před námi a to třeba již v roce 2013.V chatě díry v podlaze (vsadím se, že tam budou i za dalších pět let),veranda nepoužitelná - plná starých skříní a sedaček,světla nefungovala - museli jsme si je sami opravovat, na pokojích myši, gril tak špinavý, že jsme grilovačku vzdali, na balkóně mrtví ptáci...Vzhledem k tomu, že jsme zde byli na kolách coby pánská jízda, přežili jsme to. Přijet tam s manželkou, dávám tomu 5 minut a jsme na cestě zpět. Škoda, při troše zájmu ze strany majitele to mohl být neskutečně krásný areál.
Od: Host | Datum: 31.7.2018 11:07
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)