Hledat
Filtry
Zavřít
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající
Stávající hodnocení
Děkujiiii mooooc moje oblíbená retrooooo buchtaaaa supeeer
Děkuji moc za recept na moji nejoblíbenější buchtu mého dětství. Vrátila jsem se úplně v čase a viděla sama sebe jak běžím do obchodu pro právě citonovou babetu na tácku. Nejlepší mňamka, kterou jsem v dětství dostávala jen za odměnu. Ještě jednou velké dík Květuško a Píďáku :-))))) Jdu na ní jupi jou jou jupííííí
Od: Host | Datum: 1.3.2014 10:09
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (7/0)
Pecka našeho mládí
dííííííííkyyyyy
Od: Host | Datum: 1.3.2014 10:27
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/1)
Jo jo to byli časy
Škrábání a pojídání tácků jojojojooo :-)) Díky za recept a za vzpomínku na ty časy
Od: Host | Datum: 1.3.2014 11:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/0)
Upečeno a snědeno
Opravdu je to ona ta pravá komunistická babetka :D
Od: Host | Datum: 1.3.2014 17:11
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/0)
..
krásný fotopostup,děkuji za zveřejnění recptů,Květa
Od: Host | Datum: 2.3.2014 13:37
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/0)
Tak tahle je ta nejlepší
Zkoušela jsem mnoho receptů na tuto buchtu ale tenhle je rozhodně ten nejlepší. Peču již mnoho let ale opravdu klobouk dolů před touto. Děti se o ní perou a já se olizuju až za ušima. Díky moc
Od: Host | Datum: 27.4.2014 17:38
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (3/0)
neskutečná dobrota :-D stejná jako originál!!Děkuji za recept
Výborný recept
Od: Host | Datum: 28.8.2014 12:12
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
yvýborná babetka
Děkuji, přidávám se. Je vynikající.
recepty s Píďáku miluju a tenhle si přidáváme k oblíbeným.
Klára
Od: Host | Datum: 13.9.2014 19:34
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
BABETA
PEKLA JSEM A JE MOOC DOBRÁ VLÁČNÁ , VONAVÁ PO CITRONECH SUPER ANI NEMUSELA BÝT POLEVA
Od: Host | Datum: 2.10.2014 12:45
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (2/0)
Nejlepsi
Nejlepsi buchta na svete. recept super je presne jako pred lety. Doporucuji opravdu jsem jich napekla hodne ale tohle je ten nej recept ukladam
Od: Host | Datum: 29.10.2014 21:53
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Neuveritelna mnamka
Mooooc vynikajici,krasne nadychane a chutna i memu chlapovi,ktery neji sladke.Fakt uzasne ;-) ;-) ;-)
Od: Host | Datum: 9.1.2015 17:52
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Neuveritelna mnamka
Mooooc vynikajici,krasne nadychane a chutna i memu chlapovi,ktery neji sladke.Fakt uzasne ;-) ;-) ;-)
Od: Host | Datum: 9.1.2015 17:52
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Neuveritelna mnamka
Mooooc vynikajici,krasne nadychane a chutna i memu chlapovi,ktery neji sladke.Fakt uzasne ;-) ;-) ;-)
Od: Host | Datum: 9.1.2015 17:52
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Mnamka

Delala jsem do formicek na muffiny a vsichni se mohli utlouct.Dokonce moje tchyne si chce vzit recept.Mooooc nam chutnaly !!!!!
A neni to vubec tezky recept.
Od: Host | Datum: 9.1.2015 21:08
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (1/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 79
Sdílení: 57
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.10.2014 10:16 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 15:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 94
Sdílení: 91
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.7.2014 18:51 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 15:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 95
Sdílení: 78
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.3.2015 05:18 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 15:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 95
Sdílení: 77
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2015 09:13 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 15:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 82
Sdílení: 45
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 16:30 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 15:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 7
Sdílení: 0
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.10.2014 21:55 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 19.3.2015 21:16
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 139
Sdílení: 124
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.9.2014 21:07 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 4.5.2015 10:50
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 96
Sdílení: 82
Počet komentářů: 7

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.3.2014 10:55 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 18.6.2015 11:16
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 105
Sdílení: 82
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.7.2015 13:00 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 13.7.2015 16:35
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Babeta
dobry recept chtna nam vrele doporucuji ! Dekuji
Od: Host | Datum: 3.11.2015 21:09
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 107
Sdílení: 141
Počet komentářů: 6

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.1.2016 12:59 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 21.1.2016 19:32
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 49
Sdílení: 86
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.2.2016 11:11 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 28.2.2016 23:15
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Skvělý recept!
Zrovna jsem dneska dostala chuť upéct něco moc dobrého a napadla mě právě citronová babeta. Musím říct že je skvělá, dekuji za recept !:))
Od: Host | Datum: 3.4.2016 19:21
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 62
Sdílení: 54
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.5.2016 10:52 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 10.7.2016 17:19
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Babetka
Je vynikající.Vzpomínám na pravou komunistickou,která neměla chybu.Dělala jsem poprve a už jinou dělat nebudu.Díky za skvělý recept.Už má své místečko.Dětem moc a moc chutná.
Od: Host | Datum: 28.1.2017 12:03
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Naprostý top
Děkuji za recept, ten postup je vynikající opravdu moc děkuji.
Od: Host | Datum: 23.3.2017 11:17
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 94
Sdílení: 79
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.3.2015 05:18 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 95
Sdílení: 78
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2015 09:13 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 22
Sdílení: 39
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.3.2017 10:46 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 96
Sdílení: 82
Počet komentářů: 7

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.3.2014 10:55 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 79
Sdílení: 58
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.10.2014 09:16 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 81
Sdílení: 46
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.11.2014 16:30 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 94
Sdílení: 92
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.7.2014 17:51 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 139
Sdílení: 125
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.9.2014 20:07 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 7
Sdílení: 0
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 4

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.10.2014 21:55 zde <<<
Od: pidak.cz | Datum: 23.3.2017 14:00
Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano Ne (0/0)