Search
Filters
Close
Write your own review
  • Bad
  • Excellent
Existing reviews
je vynikající
Je vynikající a opravdu rychlý milujem ho
From: Guest | Date: 4/22/2014 10:04 AM
Was this review helpful? Yes No (5/1)
Znám moc dobré
Je fantastický,rychlý ale hlavně moc a moc dobroučký
From: Guest | Date: 4/22/2014 8:51 PM
Was this review helpful? Yes No (4/1)
VeraK
Bomba. Doporučuju !!!!!!
From: Guest | Date: 4/23/2014 11:57 AM
Was this review helpful? Yes No (5/0)
Slahacka
slahackova smotana alebo vyslahana slahacka??? asi si sedim na vedeni...dakujem :3
From: Guest | Date: 4/24/2014 10:03 AM
Was this review helpful? Yes No (2/6)
Fantazie
Je moc dobrý dělala jsem teď o víkendu a super
From: Guest | Date: 4/27/2014 6:23 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Fajn dobrůtka na všední den
Cheesecake jsem vytvořila dost rychle, což je fajn. Nicméně co se ingrediencí týče, vychází vcelku draho (tvarohy, smetany, čokolády). Je chutný, ale spíš tak na mlsání všedních dnů... Pro návštěvu bych nedělala.
From: Guest | Date: 9/19/2014 10:14 PM
Was this review helpful? Yes No (0/1)
mnamkovni
Moc dobrý, rychlý, jednoduchý
From: Guest | Date: 9/28/2014 11:14 AM
Was this review helpful? Yes No (1/1)
Luxusní
Jednou jsem vyzkoušela a od te doby ho dělám velmi často. Rodina si ho žádá. Chutná úžasně. Manžel není na sladké, ale po tomto dortiku se může utlouct. Doporučuji
From: Guest | Date: 11/25/2014 9:40 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Prosím radu
Vy, co jste již zkoušeli.. vyšlehali jste smetanu a pak přidali k tvarohu nebo se tam neleje nevyšlehaná smetana?? Děkuji moc:-)
From: Guest | Date: 1/29/2015 8:59 PM
Was this review helpful? Yes No (1/1)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 202
Sdílení: 205
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.1.2015 17:01 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 3:30 PM
Was this review helpful? Yes No (0/1)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 1070
Sdílení: 1721
Počet komentářů: 32

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.11.2014 17:52 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/19/2015 3:30 PM
Was this review helpful? Yes No (0/1)
From: Guest | Date: 3/28/2015 7:51 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 283
Sdílení: 314
Počet komentářů: 5

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.8.2014 16:24 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 4/24/2015 10:42 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 405
Sdílení: 262
Počet komentářů: 11

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.5.2015 12:21 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 5/25/2015 12:29 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 312
Sdílení: 680
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.4.2014 11:00 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 6/18/2015 11:19 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 271
Sdílení: 331
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.7.2015 12:31 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 8/19/2015 11:42 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 258
Sdílení: 451
Počet komentářů: 0

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2015 19:31 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 11/1/2015 10:47 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 283
Sdílení: 913
Počet komentářů: 6

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2016 18:00 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 1/21/2016 7:37 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 107
Sdílení: 169
Počet komentářů: 1

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.2.2016 08:56 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 2/28/2016 11:18 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Známka
Výborné :-)
From: Guest | Date: 6/14/2016 3:22 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 246
Sdílení: 359
Počet komentářů: 4

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.6.2016 18:20 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 7/10/2016 5:28 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 214
Sdílení: 332
Počet komentářů: 2

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.5.2016 17:04 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 7/10/2016 5:28 PM
Was this review helpful? Yes No (0/1)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 282
Sdílení: 317
Počet komentářů: 5

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.8.2014 15:24 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:15 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 1067
Sdílení: 1733
Počet komentářů: 32

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.11.2014 17:52 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:15 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 311
Sdílení: 676
Počet komentářů: 10

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.4.2014 10:00 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:15 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 282
Sdílení: 936
Počet komentářů: 6

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2016 18:00 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:15 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 348
Sdílení: 568
Počet komentářů: 6

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2016 13:06 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:15 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 219
Sdílení: 302
Počet komentářů: 6

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2017 09:58 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:15 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
To se mi líbí: 290
Sdílení: 532
Počet komentářů: 3

Hodnocení: 5

>>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2017 17:18 zde <<<
From: pidak.cz | Date: 3/23/2017 2:15 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Skvělé👌
Vynikající recept, do tvarohu jsem přidala asi tři lžíce cukru a je to bomba!
From: Guest | Date: 5/1/2017 8:57 PM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Perfektní
Jednoduchá příprava, velmi chutný - jen pozitivní ohlasy.
From: Guest | Date: 5/17/2017 7:59 AM
Was this review helpful? Yes No (1/0)
Prostě skvělý
Jak jsem ho udělala, ani pořádně nestihl ztuhnout a už bylo po něm. Moc velká dobrota.
From: Guest | Date: 3/3/2018 2:43 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Super
Nejsem moc na čokoládový věci , tohle jsem dělala k narozkám a nejspíš si ho na narozky taky udělám:D výborný!!
From: Guest | Date: 4/8/2018 2:36 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Super!!!
Díky za recept.
From: Guest | Date: 8/14/2018 12:50 PM
Was this review helpful? Yes No (0/0)
Iva
Dělám podruhé, je vynikající, celá rodina se olizuje a zmizí neskutečnou rychlostí:-). Ještě jednou děkuji za recept:-)
From: Guest | Date: 9/14/2018 10:45 AM
Was this review helpful? Yes No (0/0)