Hledat
Filters

Mokrej pes od babičky

Mokrej pes od babičkyZobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Ten dělám mňam

Dělám ale s malinovým pudinkem jsem nezkoušela a nedávala jsem skořici. Zkusím tento, pravděpodobně tradičnější :-) U nás moc oblíbená to záležitost. Díky za receptík Dagmara

|Datum:6:24 15.3.2014

Díky

Super postup i s fotem děkuju, večer se do toho dám. Musím koupit jablka. Jinak název je dokonalej.

|Datum:6:53 15.3.2014

Moc dobré a jednoduché

Teď jsme vyndali z ledničky a je to moc dobrté a co hlavně je to jednoduché. Celkem i dietní na to že je to moučník. Moc díky a fantazii se meze nekladou zkusím mnoho variant, ale tahle nám chutná moc.

|Datum:11:54 15.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 46 Sdílení: 48 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.12.2014 13:08 zde <<<

|Datum:14:25 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 49 Sdílení: 48 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.1.2015 11:11 zde <<<

|Datum:14:25 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 67 Sdílení: 68 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.8.2014 12:44 zde <<<

|Datum:8:42 24.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 65 Sdílení: 46 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.5.2015 18:00 zde <<<

|Datum:8:11 27.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku

To se mi líbí: 50 Sdílení: 37 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.4.2014 08:19 zde <<<

|Datum:9:19 18.5.2015

Na jméně je potřeba zapracovat

Mnohé případné zákazníky může název tohoto produktu předčasně odradit.

|Datum:13:18 7.7.2019

Na jméně je potřeba zapracovat

Mnohé případné zákazníky může název tohoto produktu předčasně odradit.

|Datum:0:0 7.7.2019

TOPlist