Hledat

Růžový zebří dortík

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Nádherný
5
Opravdu nádherný dortík

|Datum: 11:40 23.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 58 Sdílení: 29 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.10.2014 13:45 zde <<<

|Datum: 20:39 19.3.2015

Dokonalost sama
5
V jednoduchosti je krása. Koukala jsem na video a opravdu na tom neni nic tezkeho. Varianta prouzky zalisovat do bile potahovky mi prijde jednodussi a tak zvolim tuto variantu. Dekuji za tip na narozenovy dort pro moji maminku. Porad jsem premyslela, ze letos dort koupim a po shlednuti jak je to jednoduche, jsem se vazne rozhodla jit prave do tohoto dortu. Dekuji

|Datum: 11:50 23.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 91 Sdílení: 44 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.1.2015 20:52 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 634 Sdílení: 311 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.10.2014 13:42 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 620 Sdílení: 193 Počet komentářů: 17 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.12.2014 19:15 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Paráda
5
Tak tohle je luxuska :-)

|Datum: 14:02 23.10.2014

TOPlist