Hledat

Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 17 Sdílení: 14 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2015 10:15 zde <<<

|Datum: 14:41 19.3.2015

vegušenky
5
Parádní, máte je krásné

|Datum: 15:14 18.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 12 Sdílení: 18 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2015 16:41 zde <<<

|Datum: 10:58 8.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 0 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2015 16:41 zde <<<

|Datum: 10:58 8.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 14 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.1.2015 16:07 zde <<<

|Datum: 20:48 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 97 Sdílení: 85 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.1.2015 16:31 zde <<<

|Datum: 14:41 19.3.2015

Ovesné sušenky
5
Romanko děkuji, jste vážně úžasné a ty Vaše recepty a fotografie to je balada. Díky moc

|Datum: 15:03 18.1.2015

TOPlist