Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Domácí medvídci

4.0 2

·2 hrnečky jahod

·Agar - ( pro nevegetariány želatina)

·1 lžíce agávového sirupu - ( nebo med)

·hrnek šťávy z pomeranče

POSTUP PŘÍPRAVY:

Vymačkáme šťávu z pomeranče nebo citrusu, který jsme si vybrali, přidáme pokrájené jahody a vaříme. Potom přidáme námi zvolené sladidlo a mixujeme dokud nám nevznikne hladká směs bez kousků.

Teď necháme zchladnout a přidáme agar a opětně mixujeme. Na plech si dáme alobal nebo gumovou pečící podložku a směs nalijeme na plech. Dáme do lednice ztuhnout a můžeme se vrhnout na vykrajování tvarů.

Místo jahod můžeme použít borůvky, banány, maliny - prostě to co zrovna máme. Kreativitě se meze v žádném případě nekladou.

Zdroj viz odkaz

·2 hrnečky jahod

·Agar - ( pro nevegetariány želatina)

·1 lžíce agávového sirupu - ( nebo med)

·hrnek šťávy z pomeranče

POSTUP PŘÍPRAVY:

Vymačkáme šťávu z pomeranče nebo citrusu, který jsme si vybrali, přidáme pokrájené jahody a vaříme. Potom přidáme námi zvolené sladidlo a mixujeme dokud nám nevznikne hladká směs bez kousků.

Teď necháme zchladnout a přidáme agar a opětně mixujeme. Na plech si dáme alobal nebo gumovou pečící podložku a směs nalijeme na plech. Dáme do lednice ztuhnout a můžeme se vrhnout na vykrajování tvarů.

Místo jahod můžeme použít borůvky, banány, maliny - prostě to co zrovna máme. Kreativitě se meze v žádném případě nekladou.

Zdroj viz odkaz