Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Bábovka z pomazánkového másla

Potřebné přísady:
  • 250g pomazánkového másla
  • 1 hrnek cukr krystal
  • 1 hrnek polohrubé mouky
  • 4 vejce
  • 1 vanilkového cukru
  • 1 kypřicí prášek
  • citronová kůra
  • kakao
Postup přípravy:
  1. Ušleháme vejce s cukrem a přidáme máslo a šleháme dál. Potom přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, vanilkový cukr a citrónovou kůru. A mícháme dokud nemáme krásné hladké těsto.To rozdělíme na dvě poloviny a do jedné vmícháme kakao. Do vymazané a moukou vysypané formy dáváme těsto po lžících, střídavě světlé a tmavé aby nám vzniklo krásné mramorování. Máme hotovo a dáme péct.
Moučníky, dezerty, dorty

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Maďarský tradiční  mléčný bochník se sušeným ovocem

Maďarský tradiční mléčný bochník se sušeným ovocem

Obrázek Pražský koláč ve tvaru donutek

Pražský koláč ve tvaru donutek

Obrázek Jednoduché ovocné řezy a moc dobré

Jednoduché ovocné řezy a moc dobré

Obrázek Zitiny borůvkové rezy - neskutočne dobré

Zitiny borůvkové rezy - neskutočne dobré

Obrázek Hruška dušená v bílém víně

Hruška dušená v bílém víně

Obrázek Křehký bramborový závin s mákem

Křehký bramborový závin s mákem

TOPlist