Hledat
Filters

Domácí vanilkový cukr - poctivý

Potřebné přísady:
  • 2 kusy vanilkový lusk
  • 400 - 500g cukr krystal
Postup přípravy:
  1. Vanilkový lusk si rozkrojíme podélně a nožem vyškrabeme zrníčka. Lusky nakrájíme na malé kousky. Polovinu cukru dáme do mixéru a dáme jeden lusk i se zrníčky do mixéru a budeme mixovat tak dlouho, dokud nemáme z cukru prášek.
  2. Dáme do mísy a to samé uděláme s druhou polovinou cukru a druhým luskem. Smícháme a opět mixujeme postup opakujeme 3x a potom směs prosejme přes síto s většími dírkami. Promícháme a dáme do nádoby s těsnícím víčkem. Takto připravený vanilkový cukr má vynikající chuť a vůni.
  3. Při nákupu lusku je velmi důležité aby lusky byli krásně pružné. Dejte si na to pozor. Tímto způsobem připravený vanilkový cukr je opravdu mnohem chutnější a nejen to ještě ušetříte.
Ostatní

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vynikající rychlé lívance nekynuté -  vůbec to není poznat

Vynikající rychlé lívance nekynuté - vůbec to není poznat

53
Zobrazit detail Vynikající rychlé lívance nekynuté - vůbec to není poznat
Obrázek Klasická šlichta co dům dal vod Bloncky

Klasická šlichta co dům dal vod Bloncky

52
Zobrazit detail Klasická šlichta co dům dal vod Bloncky
Obrázek Cheesecake z domácího smetanového krému

Cheesecake z domácího smetanového krému

31
Zobrazit detail Cheesecake z domácího smetanového krému
Obrázek Hnětánky z pohraničí s Bavorskem

Hnětánky z pohraničí s Bavorskem

Zobrazit detail Hnětánky z pohraničí s Bavorskem
Obrázek Fit tuňáková pomazánka s tvarohem

Fit tuňáková pomazánka s tvarohem

Zobrazit detail Fit tuňáková pomazánka s tvarohem
TOPlist