Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Margot bábovka od Stáni

Potřebné přísady:
  • 16 lžic polohrubé mouky
  • 5 lžic cukru krupice
  • 4 lžíce oleje
  • 14 lžic mléka
  • 2ks celá vejce
  • 1ks prášek do pečiva
  • 1 čokoláda MARGOT( nastrouhat na hrubém struhadle)
Postup přípravy:
  1. Vše spolu smíchat a nalít do sádlem a hrubou moukou vysypané formy. Péct zprvu na 180 stupňů a až vyběhne ztlumit na 150 stupňů a dopéct. Zkusit špejlí, a když se nelepí vyndat. Vyklopit a nechat vychladnout. Vychladlou polít rozpuštěnou čokoládou s kouskem másla.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Jogurtové řezy s malinami

Recept - Jogurtové řezy s malinami

Obrázek Tradiční české koláčky od Věrušky

Tradiční české koláčky od Věrušky

Obrázek Citronové řezy z celého citronu

Citronové řezy z celého citronu

Obrázek Tvarohové koblížky s rozinkami - Svatá Máří

Tvarohové koblížky s rozinkami - Svatá Máří

Obrázek Nepečené sušenkové řezy s nadýchaným krémem

Nepečené sušenkové řezy s nadýchaným krémem

Obrázek Makovo-ořechovo-tvarohové koláče

Makovo-ořechovo-tvarohové koláče

TOPlist