Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

Nakrájíš tofu, hodíš do misky se sojovkou a necháš v lednici do druhýho dne. Žampiky pokrájíš na plátky a na pánev frkni trochu oleje na to pórek a pak ty žampy. Vopečeš to a přidáš na nudle zeleninu jakou doma máš. Teď tam hodíš z lednice to tofu co od včera plave v tý sojovce a podleješ. No přidáš chilli a česnek, vosolto a škrobem to můžeš zahustit jestli to máš řídký. Žere se to s rejží- důležitý je, že je to ned hotový žádný sraní. Nandej si to na talíř nebo to de žrát z tý pánve, aspoň nebudeš pak muset mejt to podělaný nádobí. Ušetříš za vodu a jelikož seš línej tak voceníš hlavně to, že toho nemusíš moc dělat. Autor receptu Bloncka

Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Lucinčin nakládaný hermelín

Lucinčin nakládaný hermelín

Obrázek Pribiňáček domácí - levný a vynikající

Pribiňáček domácí - levný a vynikající

Obrázek Domácí bezová limonáda by Romča

Domácí bezová limonáda by Romča

Obrázek Nakládané okurky od Vali – vynikající

Nakládané okurky od Vali – vynikající

Obrázek Banánové lívance z přezrálých banánů

Banánové lívance z přezrálých banánů

TOPlist