Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Jogurtová zmrzlina s ovocem

3.0 1

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 100 g mascarpone
  • 50 g cukru moučka
  • 300 g bílého jogurtu
  • 100 g drobného ovoce (borůvky, maliny, jahody, šel by i černý nebo červený rybíz)

POSTUP PŘÍPRAVY:

Mascarpone spolu s cukrem dáme do mísy a vyšleháme do hladkého krému. Zašleháme postupně všechen jogurt.

Ovoce omyjeme, odstopkujeme a rozmixujeme. Přidáme do jogurtového krému a promícháme.

Zmrzlinovač sestavíme a spustíme. Připravenou směs do něj vlijeme a necháme míchat do ztuhnutí (trvá to asi 25 minut).

Autor receptu i fotografie Marcela - Pradobroty

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 100 g mascarpone
  • 50 g cukru moučka
  • 300 g bílého jogurtu
  • 100 g drobného ovoce (borůvky, maliny, jahody, šel by i černý nebo červený rybíz)

POSTUP PŘÍPRAVY:

Mascarpone spolu s cukrem dáme do mísy a vyšleháme do hladkého krému. Zašleháme postupně všechen jogurt.

Ovoce omyjeme, odstopkujeme a rozmixujeme. Přidáme do jogurtového krému a promícháme.

Zmrzlinovač sestavíme a spustíme. Připravenou směs do něj vlijeme a necháme míchat do ztuhnutí (trvá to asi 25 minut).

Autor receptu i fotografie Marcela - Pradobroty