Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Bábovka z Besedy

Potřebné přísady:
  • 2ks vejce
  • 200g cukr krupice
  • 150g ořechů
  • 100g hladké mouky
  • 250ml šlehačka 33%
  • 3/4 prášku do pečiva
Postup přípravy:
  1. Mouku s práškem do pečiva prosijeme do mísy, přidáme šlehačku. Vejce s cukrem utřeme do pěny a přidáme do mísy, těsto pořádně promícháme. Přidáme nahrubo nasekané ořechy a nalijeme do předem vymazané formy, nebo dáme do pekáče a z bábovky je buchta. Pečeme na 170 stupňů cca 30-35 minut.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablkový koláč se šlehačkou a čokoládou

Jablkový koláč se šlehačkou a čokoládou

Obrázek Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Obrázek Mini koláčky - nekynuté a na jazýčku se rozplývající

Mini koláčky - nekynuté a na jazýčku se rozplývající

Obrázek Buchta z psylia a proteinu z mikrovlnky

Buchta z psylia a proteinu z mikrovlnky

Obrázek Kynutí  šneci s pudinkem, malinami a  cukrovou polevou

Kynutí šneci s pudinkem, malinami a cukrovou polevou

TOPlist